Marcel Pușcaș: „Toată lumea are contract până la 1 iunie!" Ce se întâmplă cu Nicolo Napoli și jucătorii!

Marcel Pușcaș: „Toată lumea are contract până la 1 iunie!" Ce se întâmplă cu Nicolo Napoli și jucătorii!

Marcel Pușcaș a vorbit la Radio Gold FM despre viitorul jucătorilor, al oamenilor din club și al lui Nicolo Napoli.

napoli comapgno

FC Universitatea Craiova se apropie de ultimul meci al acestui sezon, partida cu Sepsi, joc care se va disputa pe teren propriu, luni, cu începere de la ora 20:30.

Marcel Pușcaș a vorbit și despre situația contractuală a lui Nicolo Napoli și a jucătorilor. „Nicolo Napoli a avut cu noi o jumătate de sezon foarte bun. Din punctul meu de vedere el este un antrenor foarte bun și va rămâne, dar ultima decizie o va avea patronul.

Probabil săptămâna viitoare domnul Mititelu și Nicolo vor avea o discuție și vor lămuri și această problemă. Toată lumea are contract pînă la 1 iunie, inclusiv jucătorii, iar la majoritatea jucătorilor clubul are opțiunea de prelungire. Vom vedea ce se va decide la fiecare. Probabil sunt și câțiva jucători de care ne vom despărți. Van Durmen nu a impresionat în toamnă, dar și-a revenit și a făcut apoi meciuri bune. Marquet dă semne de revenire după o toamnă nefastă. Kovacic, Huyghebaert au jucat foarte bine. Nu mai vorbesc de Compagno și Bauza, iar ei au lipsit și vreo 10 meciuri din cauza accidentărilor. Și Achim", a spus Pușcaș.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 1, 2021-2022

Loc Echipă Pct
1. Sepsi OSK 42
2. FC Botoșani 41
3. FC Rapid 39
4. FC Universitatea 34
5. UTA Arad 33
6. CS Mioveni 31