EXCLUSIV. "FCU este principala candidată la promovare, iar noi cred că o să fim mutați în Seria 5!"

Florin Stângă, antrenorul principal al lui Brașov, este de părere că FCU are prima șansă la promovarea în Liga 2.

FLORIN STANGA

Antrenorul formației ASR Brașov a dezvăluit pentru Ediție.ro că gruparea pe care o pregătește sub Tâmpa se confruntă cu mari probleme financiare și a recunoscut că și-ar fi dorit și el la echipa sa un patron ca Adrian Mititelu.

"Eu mai am contract cu Brașovul încă un an, dar nu știu dacă o să mai rezist și eu mult pe aici. Avem restanțe financiare de opt luni, iar eventualii sponsori nu se pot implica la echipă, deoarece avem proprire de la ANAF pe conturi pentru o datorie de 50.000 de euro la Stat. Este păcat de copiii ăștia talentați pe care îi am la echipă. Nu uitați că am terminat cu acești copii pe locul 7, deși mulți spuneau că o să retrogradăm după ce făcusem o figură frumoasă în tur.

Dar poate că dacă aveam și noi un patron la Brașov ca domnul Adrian Mititelu, atunci eram mai mult ca sigur promovați în Liga 2. Domnul Mititelu îți oferă toate condițiile de performanță. Salarii la zi, cantonamente prin străinătate, ai tot ce vrei. Însă asta este viața. Îmi este greu să mai conving o serie de jucători să vină la Brașov deoarece toată lumea știe că nu avem bani. Am jucat un amical cu FCSB și imi pare rău de lumea care încă vine după noi la stadion.

Personal nu cred că o să mai jucăm în Seria III. Eu unul cred că o să fim mutați în Seria V. Oricum chiar dacă o să intre Slatina în Seria III tot cei de la FCU vor avea prima șansă la promovare. După părerea mea în Seria III se vor bate la promovare FC Universitatea Craiova, Alexandria și Slatina. În mod sigur Alexandria își face echipă să tragă la promovare, dar cei de la FCU au prima șansă pentru că și-au adus un antrenor foarte bun, iar jucătorii lor știu cum se joacă acum la Liga III. Eugen Trică știe meserie și este un mobilizator foarte bun", a spus Stângă.

 

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 22 Octombrie 2021
FC Universitatea vs Gaz Metan Mediaș
17:30 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova