EXCLUSIV. "Domnul Puşcaş mă cunoaşte de când aveam 14 ani. Voi avea mult de muncit!"

Vlad Pop va împlini 19 ani ani pe 31 august şi se anunţă un jucător de mare perspectivă.

Capture POP 3

Tânărul fotbalist al Ştiinţei a fost adus în Bănie la recomandarea lui Marcel Puşcaş, preşedintele lui FC Universitatea Craioiva, iar noul mijlocaş al alb-albaştrilor a dezvăluit pentru Ediţie.ro că doreşte să îşi câştige un loc de titular în primul 11 al Ştiinţei, dar şi respectul suporterilor olteni, prin munca pe care o va depune la antrenamente şi pe teren în timpul meciurilor.

"Am venit la FC Universitatea Craiova de la Centrul Naţional de Pregătire din Timişoara. Am fost chemat la FCU de domnul preşedinte, Marcel Puşcaş. Dânsul mă cunoaşte de când aveam 14 ani, dar a şi venit să mă urmărească live şi la un meci pe care noi l-am jucat împotriva echipei Ripensia din Liga 2. Domnul Puşcaş venise atunci la meci împreună cu domnul Robert Săceanu.

Este o mare onoare pentru mine că am şansa să îmbrac tricoul lui FC Universitatea Craiova. Sunt conştient că voi avea mult de muncă, dar doar prin multă muncă îmi pot câştiga un loc de titular. Am auzit lucruri frumoase despre atmosfera pe care o face Peluza Sud 97 la meciuri, dar mi s-a făcut pielea de găină când am şi văzut pe internet imagini video cu aceşti suporteri. Este incredibil cât pasiune pot să pună suporterii Universităţii. Abia aştept să joc şi eu în faţa acestor minunaţi fani, dar sunt convins că îmi voi câştiga respectul lor dacă voi da totul pe teren pentru culorile lui FCU. Cu acest gând o să mă pregătesc şi la antrenamente.

Eu evoluez pe postul de mijlocaş central. Am 1.80 metri şi îmi doresc din tot sufletul să nu îi dezamăgesc pe oamenii care şi-au pus mari speranţe în mine. Din actualul lot mă cunosc foarte bine cu Laurenţiu Moţ, cel care mi-a fost coleg de echipă aproape 10 ani. Am şi avem în cap doar cuvântul promovare", a spus Pop.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape