Jucătorii lui Trică au primit liber o săptămână. Ce transferuri a anunțat Pușcaș!

Conducerea Științei a decis să le dea alb-albaștrilor liber o săptămână.

marcel puscas

Președintele României, Klaus Iohannis, a decis ca de luni România să intre în stare de urgență, pentru a permite o luptă mai eficientă cu epidemia de coronavirus. Cum toate meciurile de fotbal de pe teritorilul nostru fuseseră deja întrerupte de către FRF până la data de 31 martie, oficialii Științei au decis să le dea liber elevilor lui Eugen Trică cel puțin o săptămână, urmând ca, în funcție de evenimentele ulterioare, să se ia o decizie de prelungire a vacanței sau dacă Leii din Bănie vor fi chemați din nou la antrenamente.

Informația respectivă a fost anunțată de președintele lui FC Universitatea Craiova, Marcel Pușcaș, în cadrul emisiunii moderate de Gabi Safta la RadioSport 1, "Știința sunte noi". Dar, chiar și așa, alb-albaștrii au primit înainte de plecarea în vacanță un program individual de urmat.

Printre altele, Marcel Pușcaș a vorbit la emisiunea lui Gabi Safta și de campania de achiziții pe care FC Universitatea Craiova o are în plan pentru Liga a doua. "Nu va fi uşor deloc să atacăm promovarea în Liga 1 chiar din sezonul următor. Mai ales în condiţiile reapariţiei în eşaloanele secunde a echipelor cu tradiţie. Avem, însă, contacte şi cu jucători din Liga 2 şi cu jucători din Liga 1. 

Dacă se va comprima campionatul, perioada de transferuri va fi mai scurtă. Lucru care pe noi ne poate dezavantaja, dar vom încerca să luăm măsuri înainte. Contează foarte mult nivelul tehnic al jucătorilor. Dacă vom lua fotbalişti din Liga 1 şi îi vom aduce în Liga 2, atunci ei trebuie să facă diferenţa. Fac trecerea de la o ligă superioară la una inferioară. Trebuie făcut cu grijă orice transfer. Ei vin la Craiova pentru că ştiu că sunt bani şi vin să ia salariul”, a spus Pușcaș.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 5 Decembrie 2020
Pandurii Târgu Jiu vs FC Universitatea
11:00

Clasament Liga 2, 2020-2021

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 13 27
2. ACS ASU Poli Timișoara 13 24
3. Dunărea Călăraşi 12 23
4. Viitorul Pandurii Tg. Jiu 13 23
5. FC Metaloglobus 14 22
6. FC Rapid 12 22
7. SCM Gloria Buzău 13 20
8. Farul Constanţa 12 20
9. Petrolul Ploieşti 13 18
10. CS Mioveni 13 18