EXCLUSIV. Vlad Pop: "Îmi lipsește activitatea de la echipă. Sper să nu mai stăm mult acasă!"

Vlad Pop a mărturisit pentru Ediție.ro că duce dorul antrenamentelor cu mingea.

200126 06 pop suciu blidar botia tanase zimta

Mijlocașul alb-albaștrilor se află acasă, în sânul familiei sale, dar a recunoscut pentru Ediție.ro că, deși își dorește să revină cât mai repede la antrenamentele lui FCU, totuși nu crede că șefii Științei vor lua prea curând decizia reunirii Științei.

"Mă aflu la mine acasă, dar vă spun sincer că plictiseala este mult prea mare. Îmi lipsește enorm în aceste zile activitatea de la echipă. Îmi lipsesc și antrenamentele cu mingea. Mie unul îmi este tare greu în această perioadă și vă spun sincer că îmi doresc să revenim cît mai repede la Craiova ca să începem să ne pregătim cu Mister și cu domnii antrenori din staff-ul tehnic.

200129 G 18 pop tanase

Nu cred că o să se întâmple acest lucru prea curând, deoarece văd și eu ce este în România cu acest virus și cred că pauza noastră o să mai dureze. Este mare păcat să mai stăm mult pe acasă, deoarece ne pierdem din condiția fizică și este păcat de munca pe care am despus-o cu toți în Antalya, dar și la Craiova.

Ne-a dat domnul Dan Vasilică un program individual de antrenamente, dar mie unul îmi este tare greu că nu lucrez și cu mingea", a spus Pop.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click