Lucian Mitu, anunț pentru fanii Științei: "Le pregătim suporterilor ceva mai special de Paști!"

Departamentul de marketing al lui FC Universitatea Craiova o să scoată produse noi la vânzare.

magazinul fcu craiova a fost spart 3

FC Universitatea Craiova, deși se află momentan în Liga a treia, are un departament de markenting pe care multe echipe din Liga 1 și l-ar dori. Directorul Lucian Mitu este unul dintre cei mai profesioniști oameni din România în acest domeniu, iar lună de lună în magazinul Științei apar produse noi. Oficialul Universității a vorbit în direct la emisiunea "Știința suntem noi", moderată de Gabi Safta, la RadioSport1, despre noile produse care vor apărea în magazinul oficial al clubului alb-albaștrilor.

"Ne gândim mereu la suporteri. Am lucrat în aceste zile deoarece vrem să le pregătim suporterilor ceva mai special de Paști. Vom lansa noi produse. Vom lansa niște tricouri. Pe FC Universitatea.ro, la secțiunea shop, fanii noștri vor putea să achiziționeze produsele pe care noi le avem. Vom scoate și niște veste. Nu putem să stăm fără fotbal în această perioadă", a spus Mitu.

MITU

Directorul de marketing al lui FC Universitatea Craiova a vorbit și despre gestul făcut de ultrașii din Peluza Sud 97, cei care în urmă cu câteva zile și-au arătat atașamentul față de medicii de la spitalul Matei Balș.

"Gestul suporterilor noștri a făcut înconjurul lumii, iar suporterii noștri nu sunt lăsați pe stadionul Ion Oblemenco. Acești suporteri au fost gazați în urmă cu un an pe stadionul Extensiv. Au fost gazați în orașul în care ei trăiesc. Pe biletul de meci, atunci cînd am jucat cu cealaltă echipă din oraș în dreptul nostru era trecut cuvântul oaspeți. Acest lucru se întâmpla acolo unde noi jucam în urmă cu 10 ani meciurile din Liga 1, iar acum eram oaspeți. Nu se poate așa ceva!", a spus Lucian Mitu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click