EXCLUSIV. Nicolae Zamfir: "Stadionul nu este făcut din banii lui Rotaru. FCU trebuie să joace pe Oblemenco!"

Nicolae Zamfir, 52 de ani, consideră că politicul nu trebuie să se mai implice în fotbalul din Bănie.

oblemenco banca rezerve fcu

Fostul fundaș central al Universității Craiova, component al Științei între 1987-1995, a dezvăluit pentru Ediție.ro  formația pregătită de Eugen Trică trebuie să beneficieze în Bănie de aceleași drepturi pe care le are cealaltă echipă din oraș. "Normal că mai urmăresc și eu ceea ce se întâmplă pe la Craiova, chiar dacă sunt departe de țară. După câte știți și voi eu mă aflu în Feroe de foarte mulți ani. De la actuala echipă a lui FCU am jucat cu Vali David, iar Eugen Trică cred că în perioada aia era încă la juniorii Universității.  Eu fac 53 de ani pe 26 aprilie.

Universitatea Craiova 1989 90

Consider că este normal ca FCU să joace pe Oblemenco, deoarece acel stadion este făcut din banii publici, nu din banii lui Rotaru. Politicul nu trebuie să mai decidă în fotbalul craiovean. Jucătorii lui Trică trebuie să beneficieze și ei de aceleași drepturi. Mulți angajați de acum ai lui Rotaru au fost în trecut angajații lui Mititelu, fie că sunt foști fotbaliști, antrenori sau conducători, iar acum au ajuns să declare ceea ce declară doar ca să își salveze salariul. Dar asta este România și nu ai ce să îi mai faci. Este păcat că s-a ajuns aici.

Mititelu a făcut și el greșeli, dar toți oamenii greșim. Sunt convins că și el știe asta, dar nu trebuie tratat așa. El a iubit mult Universitatea Craiova. Eu știu foarte bine acest lucru pentru că îl vedeam cum venea încă de când era foarte tânăr la antrenamentele noastre și era nelipsit din tribună de la meciurile Universității. Eu consider că sunt în continuare prieten cu Adrian Mititelu. Și suporterii lui FCU trebuie să beneficieze și ei de stadionul Ion Oblemenco pentru că mulți dintre ei sunt cetățeni din Craiova și sunt plătitori de taxe și impozite. Aici în Feroe nu este atâta ură și dușmănie", a spus Zamfir.

Universitatea Craiova 1280x720

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 5 Decembrie 2020
Pandurii Târgu Jiu vs FC Universitatea
11:00

Clasament Liga 2, 2020-2021

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 13 27
2. ACS ASU Poli Timișoara 13 24
3. Dunărea Călăraşi 12 23
4. Viitorul Pandurii Tg. Jiu 13 23
5. FC Metaloglobus 14 22
6. FC Rapid 12 22
7. SCM Gloria Buzău 13 20
8. Farul Constanţa 12 20
9. Petrolul Ploieşti 13 18
10. CS Mioveni 13 18