EXCLUSIV. Mesajul lui Eugen Trică pentru suporterii și jucătorii Universității Craiova!

Antrenorul principal al lui FC Universitatea Craiova, Eugen Trică, 43 de ani, se interesează zilnic de elevii săi.

200411 trica 02 

Ediție.ro l-a contactat pe Eugen Trică, iar acesta a acceptat cu plăcere să transmită un gând bun tuturor suporterilor Științei, dar și jucătorilor săi, după ce activitatea fotbalistică de pe teritoriul României este momentan întreruptă.

Retras la casa de la țară, cea de lângă Sibiu, "Jose" ne-a povestit în exclusivitate despre cum își petrece timpul liber, dar a recunoscut că ține zilnic legătura cu elevii săi, iar uneori revede și partidele jucate de aceștia.

"Perioada aceasta de izolare este complicată, dar nu imposibil de traversat. Ne-am izolat la casa de la țară, lângă Sibiu, iar asta știți ce înseamnă: mâncare bio, natură, pomii infloriti, liniște. Îmi găsesc activități tot timpul. În curte, în grădină, facem totul acasă. Spăl mașina, ud grădina, gătim, ne-am repliat iar liniștea îmi face foarte bine, după atâția ani plecat de acasă cu fotbalul.

200411 trica 01

Evit sa fiu “spălat pe creier” și nu ma uit la televizor decât uneori la știri pentru a ma informa. Mă mai uit la meciuri, le reiau, îmi fac strategii. Am timp să citesc cărți de specialitate și la fel îmi fac notițe. Am avut o strategie bună de la începutul acestui campionat. Am avut suportul patronului, implicarea întregii echipe, susținerea minunaților suporteri și cu această formula am reușit sa fim pe locul 1. Țelul nostru comun este să parcurgem etapele pâna la liga l și este realizabil cu muncă, implicare și profesionalism.

Cu băieții țin legătura aproape zilnic.  Sunt și ei fiecare cu familiile lor, au programe sportive și încearcă sa se mențină in forma. Așteptam Paștele în liniște și ne bucurăm de lucrurile simple. Regret că multă lume trece prin greutăți si sper că această perioadă se va incheia cu bine. Tuturor celor care ne-au susținut, începând cu Adrian Mititelu, staff-ul nostru, colegii de la echipa și tuturor suporteriilor, le doresc mult bine și sa ne revedem sănătoși",a încheiat Trică.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28