EXCLUSIV. VIDEO. Dragu se antrenează în București. Ce propunere are pentru începerea campionatului!

Claudiu Dragu speră că Liga 3 se va relua cât mai curănd. 

200412 dragu

Fotbaliștii Științei își doresc ca pauza forțată să se termine în cel mai scurt timp posibil, deoarece le este din ce în ce mai greu să stea în case și să nu se pregătească în mod organizat sub comanda lui Eugen Trică. Deși Leii din Bănie își omoară timpul liber cu diferite activități, efectuând însă și programul pe care îl au primit de la preparatorul fizic, Dan Vasilică, totuși situația actuală din România nu le convine absolut deloc.

Ediție.ro l-a contactat pe Claudiu Dragu, iar acesta ne-a vorbit despre perioada în care ne aflăm acum. "Eu sunt în București împreună cu soția mea. Urmez zilnic programul primit de la club. Am noroc că am acasă și o sală de forță, dar totuși nu este ca și cum m-as antrena în mod organizat sub comanda lui Mister. 

Îmi este tare dor de fotbal și de antrenamentele pe cale le făceam împreună cu băieții. Nu mă așteptam să stăm atât de mult acasă. Suport din ce în ce mai greu această situație și sunt convins că tuturor colegilor mei le este dor de fotbal. Eu unul aș prefera să fim testați toți , iar apoi să îi dăm drumul la fotbal, chiar dacă pentru început vom fi nevoiți să jucăm cu porțile închise. Organizăm înainte de reluarea campionatului un cantonament, iar apoi îi dăm drumul la fotbal.

Cel mai greu pentru noi este faptul că nimeni nu știe cu exactitate când se va relua activitatea. Îmi doresc foarte tare să nu se înghețe campionatul și să demonstrăm pe teren că suntem cea mai bună echipă de la seria noastră",a spus Dragu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click