Ovidiu Dănănae: "Adrian Mititelu ne-a plătit integral salariile în această perioadă!"

Ovidiu Dănănae se pregătește de luni până sâmbătă în Craiova.

200129 G 05 dananae

Căpitanul alb-albaștrilor a vorbit în direct la RadioSport 1 despre perioada prin care trece acum FC Universitatea Craiova și a recunoscut că în plină pandemie Adrian Mititelu s-a achitat integral de toate obligațiile salariile.

"Îi mulțumim public patronului nostru că ne-a plătit salariile integral în această perioadă. Eu sunt bine. De luni până sâmbătă fac de trei săptămâni un program de antrenament. Îl încep la ora opt și  vreau să vă spun că nu este deloc ușor. Nu poți să faci antrenamentul doar în casă și cred că toți trebuie să găsească o portiță să iasă și să facă un antrenament în aer liber. Le transmit un Paște fericit tuturor suporterilor Universității Craiova, colegilor mei, dar îi salut și pe toți cei din staff-ul nostru, dar și pe patron. 

trica dananae

Nu mi-a fost deloc ușor să accept să joc în Liga a patra, dar am făcut acest lucru pentru clubul meu, pentru clubul la care am jucat de la 10 ani. dar și pentru faptul că Adrian Mititelu a suferit enorm în acești ani. Îi rog pe suporteri să mai aibă un pic de răbdare, deoarece o să treacă această criză și o să ne revedem pe stadioane. Forza Peluza Sud 97!", a spus Dănănae.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click