Țicleanu: "Universitatea Craiova va reînvia și o să rămână o singură echipă!"

Aurică Țicleanu este convins că celaltă echipă din orașul Craiova nu o să mai existe prea mult timp.

AURICA TICLEANU

În direct la Radio Sport 1, Aurică Țicleanu, fostul mare fotbalist al Științei, și-a arătat din nou atașamentul față de FC Universitatea Craiova, echipa pregătită în acest moment de Eugen Trică.  Pe viitor o să fie o singură echipă, iar lucrurile vor evolua. Vorbim de învierea Universității Craiova, deoarece spiritul acestei echipe nu o să moară niciodată. Le transmit suporterilor să fie încrezători, există și viață după moarte. Toate lucrururile artificiale au o viață limitată, chiar dacă o perioadă se va mai merge cu această găselniță, cu două echipe.

Dar o să rămână doar o singură Universitatea. Nu am vorbit lucruri mari la adresa lui Eugen Trică acum câteva zile, deoarece el este un fiu al Universității Craiova. Trebuie să îi ajutăm și pe cei tineri, cei care vin din urmă. Eu îl cunosc pe acest băiat și sunt convins că poate să facă lucruri frumoase la Universitatea Craiova.

Capture 3 Aurel Ticleanu

Vreau să îi felicit pe toți cei care au adus echipa în preajma promovării, cu Adrian Mititelu în frunte. El și-a adus la echipă un președinte foarte bun, dar și un antrenor la fel de bun. Însă consider că pe viitor trebuie aduși și alți oameni în club. Pe timpuri îmi aduc aminte că era un Dan Idita, care la vremea aia era doar un tânăr avocat, iar între timp și-a făcut o carieră frumoasă. Și Lucian Mitu este un profesionist în ceea ce face", au sunat câteva dintre declarațiile pe care Aurică Țicleanu le-a făcut la adresa Științei.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click