EXCLUSIV. "FCU este o echipă de Liga 2. Vrem să o întâlnim în campionat!"

FC Universitatea Craiova este așteptată cu interes în Liga 2.

200228 FCU Resita 04 Balan

Cristi Bobar, oficialul formației CSM Reșița, speră că echipa pregătită de Dorinel Munteanu se va salva de la retrogradare și este convins că, de la vară, jucătorii săi îi vor întâlni din nou pe elevii lui Eugen Trică, dar de această dată într-un meci oficial în Liga 2.

Reșița a învins Știința în partida amicală de la Severin, scor 3-1, dar a reușit să câștige și la București meciul cu Rapid, scor 1-0. Cristi Bobar a vorbit pentru Ediție.ro despre cele două partide.

"Au fost două meciuri interesante, iar Rapid mi s-a părut un pic mai puternică față de FCU. Noi am câștigat împotriva acestor echipe, dar Rapidul ne-a dominat foarte tare și i-am surprins pe contraatac. Dorinel Munteanu a pregătit excelent jocul din Regie. Însă eu consider că FCU este o echipă de Liga 2, dovadă că promovarea a reușit-o încă din tur. Chiar dacă se va face play-off la Liga 3 eu nu cred că echipa lui Eugen Trică poate să mai fie ajunsă de cineva de la ei din serie.

200228 FCU Resita 03 Stoenac

Însă, la Liga 2, FCU trebuie să se întărească. Domnii Mititelu și Pușcaș trebuie să aducă câțiva jucători peste ce au ei la echipă, care sunt învățați cu meciurile tari, dacă își doresc promovarea în Liga 1 încă din primul sezon. Din câte am discutat eu cu domnul Pușcaș, la meciul nostru amical de la Severin, am înțeles că din punct de vedere financiar echipa domnului Mititelu stă foarte bine, iar acest lucru contează enorm. Îmi place de la Craiova, Marian Stoenac. El este un jucător cu mult peste nivelul Ligii a treia, iar eu zic că face față fără probleme chiar și la Liga 1. Ar fi bun la echipa noastră, dar el este sub contract cu Craiova și nu putem să discutăm despre un eventual transfer.

Eu sper că noi ne vom salva de la retrogadare și mi-ar plăcea să jucăm de la vară în Liga 2, la Reșița, cu stadionul plin o partidă oficială cu Craiova", a încheiat Bobar.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click