EXCLUSIV. Se mai reia Liga 3? Marți, videoconferință cu reprezentanții cluburilor!

Răzvan Burleanu nu știe sigur dacă  Liga 3 se va mai putea relua.

190924 FCU UCluj 06 stoenacnegru

Campionatele primelor trei ligi din România sunt întrerupte din cauza pandemiei Covid 19, iar șefii FRF se gândesc din ce în ce mai tare la găsirea unor soluții pentru reluarea competițiilor. Însă, după ce Ministrul Sporturilor, Ionuț Stroe a anunțat că absolut toate cluburile trebuie să își testeze sportivii și angajații din preajma acestora, planurile lui Răzvan Burleanu au fost date serios peste cap.

În acest moment Răzvan Burleanu consideră că se pot găsi bani cu greu abia pentru testarea echipelor din Liga 1, iar la Liga 2 și Liga 3 situația este dramatică. Un test costă 200 de lei, iar în ligile inferioare aproape toate cluburie au mari probleme financiare. Însă, cu toate acestea, Ediție.ro a aflat că marțea viitoare șefii FRF vor avea o videconferință cu reprezentanții cluburilor din Liga 3 pentru a decide dacă se poate sau nu reluarea campionatului. În cazul în care se va hotărî înghețarea Ligii 3, atunci FC Universitatea Craiova va promova automat în Liga 2.

Ce a declarat Ministrul Sporturilor, Ionuț Stroe!

"Am discutat deja cu Ministerul Sănătăţii. Nicio formă de pregătire, nicio competiţie nu va demara fără o testare! Va trebui ca organizatorii de competiţii şi cluburile să găsească sursele de finanţare pentru a susţine aceste testări. Capacitatea noastră de testare este una limitată, deocamdată nu putem testa nici toţi medicii care luptă în spitale cu coronavirusul", a spus Stroe pentru Gsp.

 

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click