Asztalos vrea Știința pe Oblemenco. "Vom acționa până la sfarșitul stării de urgență!"

Csaba Asztalos, președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, intervine în conflictul FCU-CSU.

img OBLEMENCO

Patronul celeilalte echipe din Craiova se bucură în Bănie de toate facilităție posibile din partea autorităților locale. Împroprietărit peste noapte cu o echipă de fotbal direct în Liga 2, Rotaru nu suportă ca FC Universitatea Craiova să își dispute meciurile pe Ion Oblemenco, iar acest lucru este posibil doar cu ajutorul celor care compun majoritatea în Consiliul Local Craiova.

Însă, președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării a intervenit din nou la RadioSport 1 și a anunțat că până la sfrâșitul Stării de Urgență se va autosesiza în legătură cu nedreptatea la care este supusă FC Universitatea Craiova. Înainte de Paște, Asztalos mai declarase încă o dată că Știința este supusă la un abuz, dar nu pomenise nimic de autosesizare.

oblemenco banca rezerve fcu

"Am văzut reacțiile din presă după declarațiile mele anterioare. Reiau și spun că acolo s-a facut un abuz. Iau în calcul serios autosesizarea. Cred că vom acționa pâna la sfârșitul Stării de Urgență. Aceeași situatie este valabilă și pentru stadionul Steaua. FCSB va avea dreptul să joace acolo atât timp cât plîtește pentru a îl inchiria", a spus Asztalos.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click