Ce s-a decis la videconferința conducătorilor din Liga 3 cu ofcialii FRF!

Foarte multe echipe din Liga a treia au mari probleme cu banii din cauza pandemiei de Covid 19.

11 Burleanu si Bodescu oficiala

Fotbalul românesc este în aer din cauza pandemiei de Covid 19, iar în Olanda și Franța campionatele din prima divizie au fost deja înghețate. Însă, la noi în țară Răzvan Burleanu face mari eforturi pentru reluarea campionatelor, cel puțin la nivel de Liga 1, deoarece la Liga a doua și a treia situația este cu adevărat dramatică din punct de vedere financiar.

Marți, reprezentanții FRF, președintele Răzvan Burleanu, Felix Grigore, Gabi Bodescu și juristul Adrian Stângaciu, au avut o videoconferință cu conducătorii de la Liga a treia, iar acestia i s-au plâns lui Burleanu că unele dintre echipe nici măcar nu mai au bani de salvari și doctori, iar unii dintre ei chiar au susținut că preferă înghețarea campionatului. Însă, FRF i-a rugat pe ofcialii cluburilor de la Liga a treia să completeze un formular pînă săptămâna viitoare, în care să scrie absolut toate problemele pe care le au, iar apoi ,cel mai probabil joi, va avea loc din nou o videconferință.

marcel puscas

Contactat de către Ediție.ro, pentru a discuta despre videconferința de marți, Florin Spânu, președintele celor de la Filiași, dar și reprezentantul cluburilor din Liga 3 în Comitetul Executiv ne-a declarat: "Situația la Liga a treia este foarte grea. Multe echipe au mari probleme financiare în vederea reluării campionatului, dar încă nu s-a decis nimic oficial. Multe dintre aceste echie depinde de bugetul alocat de Primării, iar acum situația este foate rea din cauza coronaviruslui. Vom completa un formular pentru a scrie acolo toate problemele, iar eu cred că până pe data de 15 mai se va lua o decizie finală cu privire la reluarea sau înghețarea campionatului",a spus Spânu. La videoconferința respectivă Știința a fost reprezentantă de președintele lui FC Universitatea Craiova, Marcel Pușcaș.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click