Marcel Pușcaș: "Nu știu la această oră pe ce junior să mă bazez pentru la anul!"

Marcel Pușcaș consideră că Liga 3 trebuie reluată de Știința în primul rând din ordin tactic.

puscas

FC Universitatea Craiova dorește reluarea campionatului Ligii a treia, iar Marcel Pușcaș a explicat la RadioSport 1 de ce alb-albaștrii vor neapărat ca acest sezon să fie dus la bun sfârșit doar pe teren.

"Problema la Știința este în primul rând de natură tehnică. În cazul în care suntem promovați în Liga 2 imaginați-vă o începere de sezon viitor, acolo unde în mod sigur vom avea un obiectiv foarte important, fără niciun meci de verificare. Imaginați-vă un sezon al Științei în Liga 2 în care nu sunt evaluați toți componenții lotului.

Eu nu știu la ora asta pe ce junior să mă bazez la anul. Avem șapte juniori la această oră în lot. Nu știu dacă la această oră Gugu și-a revenit cu mâna, habar nu am. Unde să îl văd? Nu îi știu starea de sănătate a lui Mogoșanu? Sunt foarte multe incertitudini tehnice.

puscas

Apoi acest campionat trebuie reluat și pentru binele jucătorilor. După 30 iunie la foarte mulți jucători le expiră contractul și poate vor să plece la alte echipe. Dar cum să facem noi transferui dacă fotbaliștii nu joacă din martie până în septembrie? Unde îi mai vedem jucând? Îi transferăm după DVD-uri? Cum îi mai poți da seama de valoarea lor?

Noi vrem să începem Liga a treia, iar fiecare club trebuie să aibă 2.500 de euro de cheltuieli pentru a duce la final acest campionat. Cine nu poate să facă rost de acești bani, atunci să se lase. Nu vrem să lăsăm loc de alte discușii și nu vrem să se sună că echipa x sau y a fost avantajată", au fost câteva dintre declarațiile lui Marcel Pușcaș.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click