Adrian Mititelu: "Nu mai am nicio ură față de Dinamo. Ci față de CSU!”

Adrian Mititelu a declarat că speră că Știința o să câștige din nou împotriva lui Dinamo și FCSB.

Capture ADI MITITELU

Patronul lui FC Universitatea Craiova a vorbit pentru Gsp.ro despre situația fotbalului românesc și este convins că alb-albaștrii vor reveni acolo unded îi este locul. Finanțatorul Științei a mărturisit că așteaptă și un meci cu cealaltă echipă din Craiova pentru a vedea cum stă treaba cu suporterii.

"Dinamo e copil de minge față de CSU Craiova. Nu am nicio ură față de Dinamo. Ci față de CSU. Păi cine ne-a blocat afacerile, cine a venit cu atac la persoane, la familie, ne-au luat tricourile, ne-au dat afară din competiție, de pe stadion? Văd lucrurile altfel acum. Viața m-a schimbat mult

Prioritățile pentru FC U Craiova sunt să învingă Dinamo și FCSB, formații pe care omul de afaceri le vrea puternice, așa cum erau în urmă cu 10-15 ani, când se luptau pentru trofeu. Hai să ajungem să jucăm un meci direct cu CSU, să vedem cum e cu suporterii. Să dea Dumenzeu să jucăm cu ei! Aia va fi ora adevărului, când lumea își va da seama care e adevărata echipă.

190924 FCU UCluj 01 peluza sud

Dinamo nu mai e un dușman. Datorită ei și a Stelei fotbalul are un țel. Uite că și Steaua e distrusă, împărțită. Asta nu e bine. Fără Steaua și Dinamo fotbalul nu mai are culoare. Trebuie să ai un ideal, să-i bați pe cei mai buni. Dacă nu le ai pe ele ce faci? Bucureștiul a fost mereu rivalul Craiovei. Să mai lase și Gigi Becali din nebunii și să ajungă la o împăcare. Renunț și eu dacă nu mai ajung la satisfacția de a bate Steaua și Dinamo. Îmi dispare cheful. Nu știu dacă vom fi televizați. Cei de la Digi sunt prieteni buni cu cei de la CSU Craiova. Ei i-au promovat pe cei de la CS U și i-au transformat în Universitatea Craiova. Sunt asociați cu CSU cei de la Digi. N-am nimic cu Steaua din Liga a 4-a, ba chiar îi respect pentru că au luat-o de jos. Dar e nevoie de un singur club, să nu mai existe confuzia. Eu cred că tot FCSB e recunoscută ca și continuatoare. Steaua și Dinamo trebuie să fie mai puternice pentru ca fotbalul nostru să aibă viitor", a spus Mititelu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click