Andrei Preda: "Vor reveni în această vară încă două brigăzi în Peluza Sud 97!"

Peluza Sud 97 promite un adevărat spectacol în momentul în care suporterii vor reveni pe stadion.

peluza sud 97

Andrei Preda, unul dintre liderii Peluzei Sud 97 a vorbit la RadioSport 1 despre viitorul galeriei Științei, dar a dezvăluit și o discuție pe care a avut-o cu Mihai Rotaru, patronul celeilalte echipe din oraș.

"Peluza Sud 97 este o forță în România. Este recunoscută de toate galeriile importante din țară, iar pe ceilalți din oraș nu îi recunoaște nimeni. Peste tot pe unde s-au dus ei au fost întâmpinați de galeriile importante cu bannere că nu sunt Universitatea Craiova. Noi nu ne vom vinde niciodată, iar Rotaru mi-a spus personal într-un club că nu a putut să ne cumpere dragostea. Au tot încercat cu bani să ne cumpere, dar cu noi nu o să le meargă.

gogoasa 2

Noi nu ne-am vândut și nu ne vom vinde niciodată. Noi am fost și în Liga 1 și în Liga 2, dar și pe maidane prin Liga 4. La noi în peluză sunt bineveniți toți suporterii, dar avem un nucleu foarte important acolo în prima linie. În vara asta vor reveni la noi  în peluză încă două brigăzi. Noi vrem să revenim pe Oblemenco. Acolo este casa noastră. Stadionul este al tuturor cetățenilor. Se fac eforturiu foarte mari ca să fim din nou blocați să ne întoarecem acasă", au fost câteva dintre declarațiile lui Gogoașă.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Liga 3, Seria a IV-a

Loc Echipă J Pct
1. Universitatea Craiova 16 42
2. CS Șoimii Lipova 16 29
3. CS Crișul Chișineu Criș 16 28
4. ACS Flacăra Horezu 16 27
5. ACS Progresul Pecica 16 26
6. ACS Dumbrăvița 16 23
7. CS Hunedoara 16 23
8. CSC Ghiroda și Giarmata 16 21
9. CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 16 21
10. Fortuna Becicherecu Mic 16 20
X

Right Click

No right click