EXCLUSIV. Mogoșanu s-a operat. "Îi mulțumesc patronului nostru pentru tot ajutorul!"

Sorin Mogoșanu s-a operat la începutul acestei săptămâni la o clinică privată din Craiova.

200126 02 mogosanu

Calvarul lui Sorin Mogoșanu, 27 de ani, putem spune că s-a încheiat definitiv. Pentru a vă da seama câtă voință a avut acest fotbalist și cât de mult și-a dorit să lupte în orice condiții pentru culorile lui FC Universitatea Craiova, Ediție.ro vă prezintă tija de fier pe care portarul lui FCU a avut-o introdusă de către medici, după operația din vara anului trecut, atunci cînd Mogo a suferit o fractură de femur.

După șase luni în care a tras efectiv de el, cu câte patru ore pe zi de recuperare, goalkepeerul Științei a revenit în cele din urmă la antrenamente. În cantonamentul din Antalya, portarul alb-albaștrilor s-a pregătit exemplar și, deși avea tija de fier în picior, iar aceasta era evident că îi provoca dureri în momentul în care făcea plonjoane, Mogo a strâns din dinți și a dorit din tot sufletul să ajute FC Universitatea Craiova în lupta pentru promovare.

Dar, tija de fier respectivă tot trebuia o dată și o dată scoasă, iar Ediție.ro vă informează că operația a avut loc la începutul acestei săptămâni. "Luni m-am operat, iar acum sunt acasă. Trebuie să mai stau două spătămâni în refacere, dar abia aștept să ne reunim. Îmi este tare dor de colegii mei și de cei din staff, dar sper din tot sufletul că la un moment dat, sper eu cât mai repede, o să ne revedem și cu suporterii și cu Peluza Sud 97. Îmi este dor de toată lumea. Nu mai cotează ce a fost, important este că acum am scăpat de toate problemele medicale, deoarece nu mi-a fost ușor să mă antrenez cu acea tijă de fier în picior. Aveam dureri când mă antrenam.

tija Mogo

Vreau din tot sufletul să îi mulțumesc patronului nostru, Adrian Mititelu pentru ce a făcut pentru mine în tot această perioadă. Dânsul m-a ajutat enorm încă din vara anului trecut, atunci când m-am operat pentru prima dată. Apoi, tot dânsul mi-a facilitat și această operație la o clinică privată din Craiova, deoarece în spitale nu se puteau face în perioada asta operații. Vă repet: abia aștept să ne reunim și sunt convins că vom avea o echipă foarte puternică, iar noi vom lupta pentru promovarea în Liga 1", a spus Mogoșanu.

200205 02 mogosanu

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape