Marian Vasile, membru în Consiliul Local: "Mai așteptați câteva luni și o să vi se facă dreptate!"

Marian Vasilie este convins că FCU își va disputa meciurile pe Ion Oblemenco începând cu această toamnă.

oblemenco banca rezerve fcu

În urmă cu câteva zile, conducerea lui FC Universitatea Craiova a făcut din nou o cerere către Primăria din Bănie pentru a li se accepta jucătorilor lui Eugen Trică disputarea meciurilor în Liga 2 pe stadionul Ion Oblemenco. Deși s-a zvonit că în cursul acestei zile, într-o ședință extraordinară, se va discuta și cererea înaintată de către FCU, totuși lucrurile nu au stat așa.

Reprezentant al PNL în Consiliul Local, Marian Vasile a vorbit pentru Ediție.ro despre ședința extraordinară de luni, din cadrul Consiliului Local Craiova.

"Acum vă aud pentru prima dată despre o asemenea variantă de discuție. Este adevărat că a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Local, dar s-a vorbit despre un proiect european. Nu era stabilit să se vorbească și despre cererea făcută de FCU.

Bănuiesc că dumneavoastră știți foarte bine că FCU va intra sigur pe Oblemenco doar atunci când noi, cei de la PNL, vom obține majoritatea în Consiliul Local. Nu mai este mult. Trebuie să mai așteptați doar câteva luni. Atunci o să li se facă dreptate tuturor suporterilor lui FCU.

Stadionul este făcut din banii publici și este al orașului Craiova. Ați văzut și care este poziția domnului Giugea, candidatul PNL-ului pentru Primăria Craiova, în legătură cu accesul pe stadionul Ion Oblemenco, și vă asigur că nu sunt declarații făcute doar așa în stil politicianist. Dânsul este un om foarte serios și nu își va bate joc de cetățenii Craiovei. Vă asigur că suntem cu toți oameni serioși.

Însă trebuie să mai răbdați doar câteva luni. Nu este normal cum decurg acum lucrurile făcute doar în favorea unei singure echipe, iar PNL poate să facă dreptate doar dacă câștigă majoritatea în Consiliul Local. Cu PSD-ul majoritar în Consiliul Local, FCU nu va intra pe Oblemenco", a spus Vasile.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 20 Februarie 2021
FC Universitatea vs AFC Turris-Oltul
11:00
Sâmbătă, 27 Februarie 2021
CS Concordia Chiajna vs FC Universitatea
11:00
Sâmbătă, 6 Martie 2021
FC Universitatea vs CS Mioveni
11:00

Clasament Liga 2, 2020-2021

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 14 30
2. Viitorul Pandurii Tg. Jiu 14 26
3. FC Rapid 14 26
4. Dunărea Călăraşi 14 24
5. ACS ASU Poli Timișoara 14 24
6. Universitatea Cluj 14 23
7. FC Metaloglobus 14 22
8. AFK Csikszereda 14 22
9. Petrolul Ploieşti 14 21
10. SCM Gloria Buzău 14 21