Clubul Sportiv condus de Pavel Badea a solicitat renunțarea la procesul pentru palmaresul Universității Craiova!

Clubul Sportiva al lui Pavel Badea a cerut pentru a treia oară renunțarea la procesul pentru palmares.

1 pavel badea samuraiul de pe jii 620x320 1280x720

Palmaresul Universității Craiova este este cel mai sfânt lucru pentru suporterii Științei, iar clubul sportiv condus de Pavel Badea apelează la tot felul de strategii disperate. Conducerea lui FCU a postat pe pagina sa de facebook următorul comunicat legat de termenul care a avut loc, azi, la Înalta Curte de Casație și Justiție din București.

RECURS PROCES PALMARES ICCJ

"Astazi a avut loc sedinta de judecata in recursul declarat de Clubul Sportiv de Drept Public Universitatea din Craiova impotriva deciziei Curtii de Apel Timisoara prin care s-a confirmat definitiv ca FC UNIVERSITATEA CRAIOVA este continuatoarea si detinatoarea palmaresului sportiv a echipei de fotbal istorice UNIVERSITATEA CRAIOVA.

Precizam faptul ca, in acest proces Clubul Sportiv de Drept Public Universitatea din Craiova este reprezentat de avocatul Mihai Maxim, care este in fapt locotenentul lui Rotaru Mihai, implicat impreuna cu acesta in mai multe dosare penale aflate pe rolul Curtii de Apel Craiova, dar si a altor parchete din tara.

La termenul de azi, dupa ce instanta a respins cererea de probatorii, avocatul Maxim a solicitat nici mai mult, nici mai putin RENUNTAREA LA JUDECATA.

Prin urmare, instanta, raportat la Codul de Procedura Civila a dat termen pentru ca parata FOTBAL CLUB U CRAIOVA S.A. prin lichidator, sa raspunda daca este de acord sau nu cu aceasta solicitare, amintim insa ca solicitarea de a renunta la judecata a fost facuta de catre clubul condus de Badea atat la instanta de fond respectiv Tribunalul Dolj, cat si la Curtea de Apel Timisoara, insa de fiecare data FOTBAL CLUB U CRAIOVA S.A. a refuzat o astfel de cerere.

Următorul termen stabilit de instanța este 23 Iulie 2020.

Însă despre ce urmărește Rotaru și Organizația criminala pe care o conduce cu privire la aceasta ultima cerere vom reveni cu precizări", se arată în comunicat.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 5 Decembrie 2020
Pandurii Târgu Jiu vs FC Universitatea
11:00

Clasament Liga 2, 2020-2021

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 13 27
2. ACS ASU Poli Timișoara 13 24
3. Dunărea Călăraşi 12 23
4. Viitorul Pandurii Tg. Jiu 13 23
5. FC Metaloglobus 14 22
6. FC Rapid 12 22
7. SCM Gloria Buzău 13 20
8. Farul Constanţa 12 20
9. Petrolul Ploieşti 13 18
10. CS Mioveni 13 18