EXCLUSIV. Luică nu mai rămâne la Filiaşi. "Ne vom baza pe un junior în stânga!"

Samuel Luică fusese împrumutat la Filiaşi până pe 30.06.2020.

luica1907

În iarnă conducerea Ştiinţei a decis să îl împrumute pe Samuel Luică la ASO Filiaşi pentru o perioadă de şase luni, deoarece s-a dorit ca fundaşul stânga să aibă posibilitatea să joace titular. Însă din cauza pandemiei de Covid 19, din returul Ligii a treia s-a disputat doar o singură etapă, iar ulterior după aproximativ o lună şi jumătate de pauză FRF a hotârât îngheţarea campionatului, iar din seria a patra a Ligii a treia FC Universitatea Craiova a fost declarată promovată, urmând ca nicio o echipă să nu retrogradeze.

Astfel că, şi aventura lui Samuel Luică la Filiaşi s-a terminat, iar Florin Spânu a dezvăluit pentru Ediţie.ro că nu îi mai solicită lui Adrian Mititelu acceptul pentru prelungirea împrumutului, deoarece nu îl mai doreşte pe Luică la Filiaşi. "Noi aveam contract sub formă de împrumult pentru Luică până pe 30.06.2020, dar nu mai doresc să cer prelungirea împrumutului. Din campionatul următor intenţionăm să jucăm în stânga cu un junior", ne-a declarat Spânu.

În aceste condiţii, teoretic Luică revine la FC Universitatea Craiova, acolo unde mai are contract încă doi ani, dar este de urmărit care o să fie decizia şefiilor Ştiinţei ţinând cont că din această vară concurenţa la echipă o să fie foarte puternică.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape