EXCLUSIV. Asztalos: "Nu am abandonat dosarul FCU pe Oblemenco." Când vor avea loc audierile!

Csaba Asztalos a obținut încă un mandat de cinci ani în fruntea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

 

oblemenco banca rezerve fcu

Suporterii lui FC Universitatea Craiova așteaptă cu nerbdare să li se facă dreptate, iar Primăria din Craiova să îi permită și lui FCU să joace pe stadionul Ion Oblemenco meciurile din Liga a doua. Însă, până atunci fanii Științei așteaptă și un ajutor din partea CNCD.

Csaba Asztalos, președintele CNCD, cel care miercuri a obținut un nou mandat pe o perioadă de cinci ani în fruntea forului respectiv a vorbit pentru Ediție.ro despre situația dosarului celor de la FCU. "Vreau să vă spun încă de la început că nu am abandonat deloc acest dosar. Avem plângeri făcute atât de persoane juridice cât și fizice, dar și din partea celor de la FCU, iar noi trebuie să audiem peste 10 entități. Nu ne este deloc ușor, deoarece această pandemie ne îngreunează activitatea în acest dosar.

Nu dorim să facem audieri online doar de dragul de a le face. Noi vrem să facem audieri cu persoanele respective față în față. În momentul în care se va ridica starea de alertă vom trece la fapte și vom chema pe cei implicați la audieri. Este deja un dosar complex și trebuie să îl tratăm foarte bine. Ulterior vom face un raport. V-am tot spus că stadionul din Craiova este făcut din banii publici și vom studia cu mare atenție toate actele, deoarece nu este de joacă. Abuzurile nu își au locul", a spus Aztalos.

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 5 Decembrie 2021
FC Universitatea vs FC Voluntari
16:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova