EXCLUSIV. Lovitură dată de FCU. Ştiinţa i-a suflat doi jucători lui Viitorul Constanţa!

Conducerea lui FC Universitatea Craiova continuă campania de achiziţii.

20772 albuu

Conducerea Ştiinţei nu pierde timpul şi lucrează zi şi noapte la campania de achiziţii. Ediţie.ro vă informează că alb-albaştrii au reuşit să perfecteze alte două transferuri. De această dată, gruparea din Bănie şi-a asigurat serviciile a doi tineri jucători de mare perspectivă.

Internaţionalul Under 19 Constantin Dragoş Albu, 19 ani, produs al Şcolii de Fotbal a lui Gică Popescu, a semnat cu FCU un contract pe un an, plus opțiune pe alţi trei, după ce şi-a încheiat conturile cu Utrecht. Acesta s-a transferat în Olanda în urmă cu doi ani de la şcoala lui Gică Popescu, iar după ce s-a hotărât să revină în România a fost dorit cu insistenţă de Gică Hagi şi de Gică Popescu la Viitorul Constanţa.

Managerul Şcolii de Fotbal a lui Gică Popescu, Paul Răducanu a declarat pentru Ediţie.ro că Adrian Mititelu a pus mâna pe o mină de aur. "Îl felicit pe Adrian Mititelu că a reuşit acest transfer. Nu ştiam că Albu cel mare a semnat cu FCU. Eu ştiam că el este foarte aproape de Viitorul, acolo unde Hagi şi l-a dorit cu ardoare, iar Gică era dispus să dea şi destui bani pentru băiatul ăsta. Gică Popescu îl ştia şi el foarte bine, deoarece Dragoş a crescut la noi la şcoala de fotbal, dar din păcate nici pe acest jucator nu am obtinut nimic, după ce a plecat în Olanda.

Dragoş este un jucator de echipa naţională, un mijlocaş central foarte bun, şi a fost căpitan la mai toate grupele de juniori de la lot. Acum el joacă pentru U 19. Ştiu că fratele lui mai mic era la Viitorul, dar dacă Adrian a reuşit să îl aducă şi pe el la Craiova, atunci o să vedeţi că FCU a făcut două transferuri foarte bune", a spus Răducanu.

Andrei Catalin Albu, 16 ani, mijlocaş, a semnat cu FC Universitatea Craiova un contract pe trei ani.

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Duminică, 26 Septembrie 2021
FC Botoșani vs FC Universitatea
18:00 | Botoșani