Trică, mesaj pentru jucători. "Vor mai pleca fotbaliști. Nu este garantat la nimeni postul de titular!"

Eugen Trică a dezvăluit că niciun fotbalist din actualul lot nu are garantat postul de titular la Știința.

200713 trica antrenament

Eugen Trică a vorbit în direct la RadioSport 1 despre campania de achiziții a Științei, dar a recunoscut că vor mai pleca încă doi sau trei jucători de la FCU.

"Sunt mulțumit de campania de achiziții pe care am dus-o până acum. Am avut în probe și cățiva jucători, iar împreună cu patronul am hotărât pe cine să oprim. Eu unul sunt mulțumit de cei pe care i-am oprit.

Am adus și un belgian cu peste 100 de meciuri în prima divizie, Jeremy Huyghebaert (31 de ani), cu mare experiență, care în mod sigue o să ne ajute. A venit și Cristea de la Reșița, tot un jucător cu experiență și sunt sigur că și el o să ne ajute. Dar a venit și un atacant central italian, Andrea Compagno, 24 de ani. Este un vârf masiv, 1.95 m, care are execuții de cap foarte bune. Am și un fundaș lituanian venit, 22 de ani, dar trebuie să îl văd și într-un meci amical.

200622 07 trica

Eu știu că suporterii cer transferuri cu nume, dar vă spun sincer că prefer jucătorii care să vină la Universitatea și să bage capul în contră așa cum îmi place mie să spun. Prefer fotbaliștii cu mare caracter și pe cei care vor da totul pentru echipa noastră. Suntem în discuții și cu alți cinci-șase jucători, de Liga 1 și Liga 2, dar trebuie să așteptăm finalul campionatelor.

Vreau să vă mai spun că ce a fost a trecut. Am terminat cu Liga a treia, iar din acest moment nimeni nu este la echipă titular cert. Toți pleacă cu șanse egale și trebuie să muncească foarte mult. Vor mai pleca din păcate încă vreo doi sau trei jucători. Vom încerca să le găsim echipe, deoarece este păcat să rămână la noi și să facă doar antrenamente. Prefer ca acești jucători să meargă și să joace, nu să stea afară din lot", a spus Trică.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 22 Octombrie 2021
FC Universitatea vs Gaz Metan Mediaș
17:30 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova