FCU nu va mai juca nici cu Horezu. "Testele sunt scumpe și ne afectează bugetul!"

FC Universitatea Craiova a anulat și partida cu Horezu.

trica echipa antrenament 190819

Pandemia le dă mai dureri de cap conducătorilor Științei. Dacă lucrurile interne merg foarte bine, totuși Eugen Trică are probleme în găsirea unor adversari care să accepte să joace partidele amicale conform regulamentelor în vigoare. Câteva echipe cu care FCU bătuse palma să dispute jocuri de verificare nu mai doresc să facă testele Covid din cauza lipsei banilor.

Liga 2 ProSport a anunțat că oficialii lui FCU au cerut și anularea partidei cu Horezu, după ce foștii adversari din Liga 3 nu au efectuat testele Covid. Antrenorul Adrian Popa a dezvăluit că bugetul echipei sale este limitat și nu dorește afectarea acestuia. "Amicalul cu Craiova a fost anulat. Vom face şi noi testele când situaţia o va impune, probabil când se apropie campionatul, acestea sunt scumpe şi afectează bugetul unui club de Liga a 3-a. Sper să prindem şi noi măcar două-trei amicale. Deocamdată, ne pregătim si respectăm protocolul pentru antrenamente”, a spus Popa.

200622 14 trica echipa

Până în acest moment FCU nu a disputat niciun joc de verificare din cele anunțate inițial. Au fost deja anulate între timp jocurile cu Slatina și Alexandria. Însă partida cu Reșița se va disputa miercuri, la Severin, de la ora 18:00.

În acest moment nu mai este absolut de joacă cu pandemia, deoarece și jucătorii de fotbal au început să fie depistați din ce în ce mai des pozitiv la testele Covid, iar Dinamo și CFR Cluj au acum mari probleme. Din Liga 2, FC Argeș, Petrolul, Concordia au avut și ele cazuri pozitive și jucători internați prin spitale.

 

Program meciuri amicale!

11 iulie, amical Slatina (anulat)

17 iulie, amical Alexandria (anulat)

22 iulie, amical Reșița

29 iulie, amical Horezu (anulat)

5 august, amical Pandurii

8 august, amcial ASU Poli

14 august, amical Gloria Buzău

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28