Filiași a transferat un fotbalist de la FC Universitatea Craiova. "L-am împrumutat pentru un an!"

Mario Enache a fost legitimat miercuri de ASO Filiași.

antrenament antalya

Conducerea Științei l-a transferat zilele trecute pe portarul Federico Taborda, 31 de ani, astfel că la FC Universitatea Craiova numărul portarilor crescuse la patru. Însă, nu a durat prea mult acest lucru. Ediție.ro vă informează că Mario Enache a fost împrumutat la Filiași până în vara anului viitor.

florin spanu

Florin Spânu (foto sus) ne-a oferit toate detaliile transferului respectiv. "Îi mulțumesc frumos domnului Adrian Mititelu pentru ajutor. Suntem în relații foarte bune și mă bucur că dânsul a acceptat să ni-l dea sub formă de împrumut pe Mario Enache la Filiași, până la data de 30.06.2021. Noi mai aveam nevoie de un portar junior. Aveam la echipă un portar junior, Bosnea, dar mai aveam nevoie de încă un portar junior. Miercuri l-am legitimat pe Mario Enache.

mario

Avem un lot și un portar cu experiență, Jianu. Am mare încredere în Mario Enache și sunt convins că o să ne ajute foarte mult. Însă, vă anunț că antrenorul nostru principal, Mario Găman, și antrenorul cu portarii, Răzvan Stanca, vor avea mână liberă ca să decidă cine o să apere. Am mare încredere în colectivul nostru tehnic și sunt convins că vom face o figură foarte frumoasă în noul campionat", ne-a spus Spanu.

La Filiași sunt în lot, în acest moment. și alți fotbaliști care au jucat la FC Universitatea Craiova în Liga 4 și în Liga 3. Aceștia sunt: Eduard Dina, Cosmin Calu, Alex Armășelu și Sabin Lupu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Sâmbătă, 3 Octombrie 2020
ACS Comuna Recea vs FC Universitatea
13:00

Clasament Liga 2, 2020-2021

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 5 13
2. ACS ASU Poli Timișoara 5 11
3. FC Rapid 5 10
4. Petrolul Ploieşti 5 9
5. Dunărea Călăraşi 4 9
6. AFC Turris-Oltul 5 8
7. CS Concordia Chiajna 5 8
8. Farul Constanţa 4 7
9. Universitatea Cluj 5 7
10. CSM Reșița 4 7