EXCLUSIV. Prima ofertă pentru un jucător de la FCU! "M-ar ajuta foarte mult"

Alex Avram nu a reușit niciun un gol pentru FCU de când s-a transferat de la Brașov.

RS33 IMG 1581 avram eso

În momentul în care s-a transferat în Bănie, Alex Avram, 1.93 m, a fost considerat de către fanii Științei atacantul de careu, cel care le-a lipsit oltenilor în turul campionatului. Însă problemele cu kilogramele în plus i-au dat mari bătăi de cap puternicului vârf încă de la sosirea în Bănie, iar până în acest moment fostul fotbalist al brașovenilor nu a reușit să se impună la echipă ca titular.

Dar acum, Alex Avram nu este disponibil din punct de vedere medical, deoarece se confruntă cu o problemă la coapsă, nefiind totuși o ruptură musculară. Însă, Florin Stângă, actualul antrenor al Brașovului, a mărturisit pentru Ediție.ro că dacă va rămâne sub Tâmpa și de la vară, atunci i-ar plăcea să lucreze din nou cu actualul atacant al oltenilor.

"Eu îl cunosc foarte bine pe Avram și consider că m-ar ajuta foarte mult pe mine aici la Brașov. Eu aici nici nu am atacanți de meserie la echipă. Însă cu Avram trebuie să știi să lucrezi. Trebuie să știi să îl ei și cum să îl ei. Trebuie să îi dai încredere încă de la antrenamente. Dacă nu îl bagi titular, atunci trebuie să știi cum să vorbești cu el să îl faci să tragă la antrenamente și mai bine. El este un atacant cu calități foarte bune, iar eu nu cred că el a uitat fotbalul la Craiova.

Dacă ar fi după mine eu nu aș renunța la un atacant ca Alex Avram. Știți de ce? Poți să fi cel mai bun antrenor din România, dar dacă nu știi cum se joacă la Liga 3 și ce terenuri te așteaptă pe la Colonești, Pucioasa sau prin alte părți nu faci nimic. În Liga 3 îți trebuie și atacanți ca Avram, din ăștia masivi, dar și fotbaliști așa cum sunt la Craiova ca ăla micu, Raicea. Pe terenuri grele trebuie să te bazezi pe atacanți masivi. Pe terenuri proaste Raicea nu poate să îți facă diferența, iar Craiova a pierdut o grămadă de puncte pe astfel de terenuri. Tu trebuie sa iti faci lotul pe jucatori care pot sa joace la ceea ce este prin Liga 3. La Liga 2 se schimbă situația, iar lotul trebuie facut în alt fel.

Dacă cei de la Craiova nu îl mai vor pe Avram, atunci eu l-aș aștepta aici la Brașov. Eu am mai lucrat cu Avram și știu unde el greșește și când greșește, dar știu că totuși el este un atacant foarte bun care poate să ajute echipa. Însă trebuie discutat bărbătește cu el între patru ochi și fiți convinști că și el este conștient că are probleme cu kilogramele", a spus Stângă.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape