Dan Vasilică: „Nu am vânat acest post. Sunt interimar până se vor finaliza discuțiile cu viitorul antrenor!"

Dan Vasilică a declarat că este gata să lase locul unui alt antrenor dacă oficialii Științei vor ajunge la un acord cu antrenorul respectiv.

201014 stoenac vasilica

După al partrulea meci consecutiv în care FC Universitatea Craiova a înregistrat din nou un rezultat de egalitate, Dan Vasilică a vorbit despre disputa de la Slobozia,în direct la Radio Sport 1, dar a și recunoscut că poate să revină la postura sa de preparator fizic și să lase locul unui alt antrenor dacă oficialii lui FCU vor decide acest lucru.

„Eu sunt interimar până când se vor finaliza discuțiile cu viitorul antrenor și mi-am dorit să scot maximum din această poziție a mea. Dar nu sunt o persoană care fuge și îmi pare rău că i-am dezamăgit pe cei care se așteptau la mult mai multe puncte. Dezamăgirea este și a noastră, însă trebuie să susținem mai departe jucătorii. Eu sunt vinovat. Eu bag jucătorii în teren. Eu fac strategia. Eu sunt singurul vinovat. Suporterii au dreptate și nu îi pot contrazice. Și eu îmi reproșez că puteam să fac lucrurile mult mai bine.

Jucătorii sunt și ei foarte supărați și vă dați seama că nu le este nici lor ușor în această perioadă. Suntem pe primul loc, dar există o frustrare că puteam să avem un avantaj care ne-ar fi oferit o liniște mai mare. Și jucătorii sunt conștienți că nu este o situație plăcută pentru noi, dar le transmit la suporteri să fie alături de jucători. Dar până se va găsi un alt antrenor nu am ce face și trebuie să ajut și din această postură de antrenor interminar. Dacă o să vină alt antrenor eu voi spune Doamne ajută. Trebuie să stau eu în picioare și trebuie să încasez toate loviturile. Foarte ușor se poate întâmpla și mai rău, dar trebuie să mișcăm lucrurile și să nu le lăsăm să se oprească.

Funcția mea este de preparator și așa voi rămâne. Nu am venit pentru funcția de antrenor principal și vreau să le spun că eu nu am vânat acest post. Ne vom pregăti pentru ultimele meciuri cu maximă seriozitate. Nu am ce să le reproșez la jucători. Poate este doar o relaxare în fața porții, dar jucătorii au calitate", a spus Vasilică.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Marți, 2 Martie 2021
CS Concordia Chiajna vs FC Universitatea
17:30
Marți, 9 Martie 2021
FC Universitatea vs CS Mioveni
19:00
Sâmbătă, 13 Martie 2021
Universitatea Cluj vs FC Universitatea
11:00

Clasament Liga 2, 2020-2021

Loc Echipă J Pct
1. FC Universitatea 14 30
2. ACS ASU Poli Timișoara 16 28
3. Petrolul Ploieşti 16 27
4. Dunărea Călăraşi 15 27
5. FC Rapid 15 27
6. Universitatea Cluj 15 26
7. AFK Csikszereda 15 25
8. Viitorul Pandurii Tg. Jiu 15 25
9. FC Metaloglobus 15 24
10. CS Mioveni 16 24