Cazuri de COVID-19 la Pandurii. Se joacă meciul cu FCU? „Așteptăm răspunsul de la DSP Gorj!"

Pandurii așteaptă răspunsul DSP Gorj pentru a afla dacă poate disputa partida cu FC Universitatea Craiova.

201020 cupa Filiasi fcu 07 negru

Probleme de COVID în tabăra gorjenilor, înainte de partida cu FC Universitatea Craiova. Directorul sportiv al lui Pandurii, Camilian Floroiu, a declarat pentru radioaccent.ro că gruparea sa așteaptă răspunsul de la DSP Gorj pentru a afla dacă se poate disputa partida cu Știința. În tabăra gorjenilor au fost depistate patru cazuri de COVID 19 din rândul jucătorilor.

Așteptăm răspunsul de la DSP Gorj. Jucătorii n-au intrat în contact între ei, fiindcă, după meciul de la Recea, au primit liber. Nu se pune problema de contact direct. Sunt pierderi destul de importante, dar avem un lot numeros, cu calități apropiate. Nu sunt mari diferențe între ei, din punct de vedere valoric, iar jucătorii depistați pozitiv pot fi înlocuiți oricând cu cei aflați în lot.

Cred că putem face o figură frumoasă și să punem reale probleme echipei de pe primul loc, a spus Floroiu. Liga 2 ProSport anunță că printre cei patru fotbaliști de la Pandurii care sunt infectați cu COVID s-ar afla titularii Sebastian Velcotă și Cătălin Vaida.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28