EXCLUSIV. Nae Constantin: „Luboya poate să joace pe trei posturi. Este un atacant cu calitate!"

Nae Constantin a vorbit pentru Ediție.ro despre Arsene Luboya.

201215 luboya

Nae Constantin a mărturisit pentru Ediție.ro că a aflat din presă de transferul lui Luboya la FC Universitatea Craiova, dar ne-a dezvăluit că fostul său jucător este un fotbalist care poate să arate pe teren mult mai mult decât a făcut-o la Recea.

Să fiu sincer nu știu dacă voi mai continua la Recea. Contractul meu expiră pe 31 decembrie și nu am mai avut nicio discuție cu șefii de la Recea. A rămas să ne mai auzim la telefon, dar nu am mai fost căutat de nimeni de la Recea. Asta este situația și din păcate este greu să mai faci o treabă bună dacă nu mai sunt bani. Este clar că vor pleca de la noi jucătorii cu contracte mai mari.

Am văzut că Luboya a și plecat deja. Pentru el este un pas înainte, iar dacă cei de la Craiova l-au transferat este clar că și-au făcut niște planuri cu el. Altfel nu în transferau la ei doar de dragul de a face transferuri.

La mine Luboya juca în sistemul 4-2-3-1, iar el era jucătorul meu de bandă dreapta de atac. Poate să joace și al doilea vârf, iar în partida cu Pandurii mi-a jucat chiar și vârf împins, iar el mi-a dat și gol în acel meci. La noi a marcat doar trei goluri, dar putea să dea mai multe. Acum totul depinde de Luboya și de șansa pe care o are la o echipă care luptă pentru promovare. El este un atacant de calitate", a spus Nae Constantin.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape