EXCLUSIV. Cu cine atacăm la Roșiori? Accidentările și suspendările îi dau dureri de cap lui Filip!

Adrian Filip are probleme de lot înainte de meciul de la Roșiori.

RS18 adrian filip eso

Chiar dacă au pierdut și matematic promovarea în Liga 2 alb-albaștrii trebuie să termine cu fruntea sus campionatul Ligii 3. Cu doar patru etape rămase de disputat până la final sezonului, FCU se află pe locul doi în clasament, dar Horezu și Alexandria îi suflă în ceafă.

După înfrângerea de la Severin, scor 0-3, înregistrată în fața formației secunde a celeilalte echipe din Craiova, pe FCU o așteaptă marți disputa din deplasare cu Roșiori.

Însă Ediție.ro a aflat că antrenorul lui FCU, Adrian Filip are probleme de lot. Golgheterul echipei, Claudiu Bălan, 19 goluri în acest sezon, este suspendat pentru meicul cu Roșiori, iar Răducanu și Suciu nu s-au mai antrenat în ultimele două zile din cauza unor accidentări suferite în timpul partidei împotriva elevilor lui Dragoș Bon.

Astfel că, este de urmărit ce soluții o să aleagă în atac Adrian Filip în cazul în care Robert Răducanu nu poate să fie recuperat până la ora meciului. Nu în ultimul rând, nici situația cu Alex Avram nu este clară, deoarece nici acesta nu s-a mai antrenat la ultima ședință de pregătire. Totodată este de urmărit dacă în partida cu Roșiori o să mai apară ca titular portarul Claudiu Chindris, 19 ani, după ce aceasta a avut o evoluție catastrofală în jocul cu CSU 2.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Vineri, 10 Decembrie 2021
FC Universitatea vs Academica Clinceni
17:30 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova
Joi, 16 Decembrie 2021
FC Chindia vs FC Universitatea
15:00 | Târgoviște
Luni, 20 Decembrie 2021
FC Universitatea vs CS Mioveni
17:30 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova