Marcel Pușcaș, ultimele detalii despre situația lui Nicolo Napoli la FC Universitatea Craiova

Marcel Pușcaș a dat asigurări că Nicolo Napoli va rămâne la Știința cel puțin până la finalul contractului.

napoli 3

FC Universitatea Craiova a suferit patru înfrîngeri în ultimele cinci partide, dar directorul general al alb-albaștrilor a mărturisit că nu se pune sub nicio formă problema demiterii antrenorului italian, care mai are contrat cu Știința până la finalul acestui sezon.

"Vreau să vă anunț că nu e nicio problemă cu Napoli până la sfârșitul campionatului. Până atunci are contract, iar apoi se vor așeza la masă patronul și Nicolo și vor stabili dacă vom continua sau nu împreună. Deci ca să liniștim orice alți speculanți cu această problemă. Nu voiam să se termine dialogul fără această întrebare. are contract până la sfârșitul campionatului și îi anunț și pe cei care mai scriu, care mai dau surse din cadrul clubului sau din anturaj, că Nicolo va rămâne până la finalul acestui campionat.

Din vară i se termină contractul. Acum părțile negociază și așa se întâmplă peste tot, nu neapărat că e demis. A venit omul de câte ori a fost chemat și patronul se înțelege foarte bine cu el și el cu patronul. Dacă ei comunică bine, eu ce pot să spun? Va fi încă 6 etape cel puțin”, a spus Marcel Pușcaș, pentru Fanatik.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28