Giovanni Costantino: "Băieții sunt pregătiți pentru acest meci. Mergem la Cluj să câștigăm!"

Fotbal Club Universitatea este gata pentru încă un meci din Superliga iar Giovanni Costantino și Vladislav Blănuță își doresc victoria in partida cu U Cluj.

 231201 blanuta costantino zelgin

De această dată, alb-albaștrii din Bănie se vor deplasa în Ardeal, acolo unde vor întâlni pe Cluj Arena, duminică, cu începere de la ora 16, pe Universitatea Cluj.

Giovanni Costantino și Vladislav Blănuță au vorbit într-o conferință de presă despre acest meci.

"Este un meci dificil, mai ales că U Cluj are un moral ridicat după victoria din Giulești cu Rapid. Dar, la rândul nostru și noi avem un moral bun după victoria cu Sepsi. În această săptămână am încercat să așezăm niște lucruri și să ne îmbunătățim și mai bine calitatea. Nu mă aștept la o partidă între Chițu și Nistor, primii doi golgheteri ai campionatului, ci mă aștept la o partidă de luptă între cele două formații. Însă, trebuie să avem grijă să îi dăm spații lui Nistor. E un jucător foarte bun. Noi avem un obiectiv și în Cupă, dar până la acel meci trebuie să trecem cu bine peste meciul de la Cluj. Sper și îmi doresc să îi avem pe fanii noștri alături de noi. Suporterii sunt foarte importanți pentru noi", au fost câteva dintre declarațiile lui Giovanni Costantino.

La rândul său, Vladislav Blănuță a declarat: "E un meci foarte important pentru FCU. Ne-am pregătit foarte bine pentru acest joc și să fiți convinși că vom da totul pentru victorie. Sper să facem un meci bun la Cluj și să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv. Ne dorim foarte mult să urcam în clasament".

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Marți, 27 Februarie 2024
FC Universitatea vs Poli Iași
16:15 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova
Sâmbătă, 2 Martie 2024
UTA Arad vs FC Universitatea
14:00 | Arad
Sâmbătă, 9 Martie 2024
FC Universitatea vs CSU Craiova
00:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
9. Universitatea Cluj 34
10. Sepsi OSK 33
11. Oțelul Galați 32
12. FC Universitatea 30
13. Poli Iași 30
14. FC Voluntari 27