Iftime: „Nu mergem la Craiova ca mielul la tăiat, dar FCU are un moral bun după victoria cu FCSB!"

Valeriu Iftime a spus pentru Ediție.ro că FC Botoșani și-a propus 7 puncte din ultimele trei meciuri ale anului.

blănuță

FCU nu are timp de nuntă după victoria cu FCSB din Cupa României, scor 2-0, deoarece luni, cu începere de la ora 17, Fotbal Club Universitatea 1948 va întâlni FC Botoșani în runda 19-a a Superligii.

Ediție.ro a stat de vorbă cu patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, despre meciul dintre cele două formații. „Este clar că FCU are un moral bun după victoria asta împotriva FCSB-ului, dar noi nu vom merge la Craiova ca mielul la tăiat. Asta vă asigur. Eu sper că noi din ultimele astea trei meciuri ale anului, FCU, Dinamo și Oțelul vom scoate 7 puncte. Avem mare nevoie de puncte și nu mai este cazul să tot pierdem puncte. Ne-am propus acest obiectiv pe finalul acestui an.

bauza botoșani

Suntem gata să facem un meci mare în Bănie. Știm bine adversarul și sperăm că le vom facem față cu brio oltenilor. Observ că Bauza de la FCU este într-o revenire de formă, iar eu sunt convins că dacă FCU îl avea pe Bauza apt de joc sută la sută în acest campionat, atunci FCU nu avea cum să se claseze acum pe locul 14 în clasament. Andrei Patache și Mihai Ciobanu au pregătit bine jocul din Bănie și ne dorim să îl și câștigăm. Trebuie doar să avem încredere în forțele noastre și să nu lăsăm Craiova să își facă jocul", a spus Iftime.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Marți, 27 Februarie 2024
FC Universitatea vs Poli Iași
16:15 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova
Sâmbătă, 2 Martie 2024
UTA Arad vs FC Universitatea
14:00 | Arad
Sâmbătă, 9 Martie 2024
FC Universitatea vs CSU Craiova
00:00 | Stadionul "Ion Oblemenco", Craiova

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
9. Universitatea Cluj 34
10. Sepsi OSK 33
11. Oțelul Galați 32
12. FC Universitatea 30
13. Poli Iași 30
14. FC Voluntari 27