Înfrângere la Sibiu și gluma se îngroașă. Hermannstadt-FCU, 1-0

Hermannstadt a câșitgat pe final partida cu FCU, 1-0.

chițu sibiu

Începutul de an 2024 s-a transformat pentru FCU într-un adevărat coșmar în Superliga. Cu doar o singură victorie în partea a doua a sezonului, Știința s-a trezit dintr-o echipă ce lupta pentru play-off într-o formație care se bate acum pentru salvarea de la retrogradare. Greu de crezut, dar este adevărat.

Astfel că, de la extaz la agonie a fost doar un singur pas, iar suporterii lui FCU vor avea multe nopți de coșmar în perioada următoare.

La Sibiu, Giovanni Costantino a trimis pe teren cel mai bun „11" posibil, fără „suspendatul" Bauza, dar doar cu șuturile de la distanță nu ai ce mari pretenți să emiți în fața trupei lui Măldărășanu, care nici ea nu a prestat un joc prea bun.

bahassa sibiu

Atacul Științei a fost inexistent la Sibiu, Bahassa și Sidibe neproducând absolut nimc pe benzile laterale ale lui FCU, iar Chițu nu s-a mai întâlnit cu golul din noiembire 2023. Și cum meciul se îndrepta chiar și așa spre un 0-0 obosit, Hermannstadt dă lovitura în minutul 88, după ce Fonseca îl învige pe Popa cu o lovitură de cap. Însă, nu este timp de lamentări, deoarece marți, FCU joacă un meci foarte important pentru lupta de supraviețuire în Superliga, Poli Iași urmând să vină pe „Oblemenco".

padula sibiu

Hermannstadt: Căbuz - Butean, Găman, Ionuț Stoica, Opruț - Balaure, Murgia, Mino Sota, Ianis Stoica - G. Iancu, Paraschiv
Rezerve: Muțiu, A. Pop, Medina, Antoche, Fonseca, Ciubotaru, Jipa, Neguț, Bucuroiu, Oroian, Biceanu, N'Goma
Absenți: Bejan (suspendat)
Antrenor: Marius Măldărășanu

U Craiova: R. Popa - Padula, Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas - Achim, D. Albu - Sidibe, Baeten, Bahassa - Chițu
Rezerve: Gurău, Negru, Kvakic, Lekiatas, Vl. Pop, Blidar, Dragu, Blănuță, Jibril
Absenți: Bauza (suspendat)
Antrenor: Giovanni Costantino

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28