Mititelu: "Probabil că Dima este singurul om din România care susţine că acolo nu a fost henţ"

FCU a avut un gol anulat, dar și o lovitură de la 11 metri.

220807 fcu csu mititelu 01

FC Universitatea merita să se întoarcă din Copou cu toate cele trei puncte, dar arbitrajul a dezavantajat formația pregătită de Eugen Trică. La finalul partidei Adrian Mititelu a vorbit la Prima Sport despre faza golului anulat, dar și despre lovitura de la 11 metri pe care Știința o primise, dar ulterior Vidican a anulat această decizie după ce a fost influențat de Dima din camera VAR

"M-a deranjat rezultatul analizei. La penalty este mincinos. Probabil că Dima este singurul om din România care susţine că acolo nu a fost henţ. Toţi cei cu care am vorbit mi-au spus că a fost penalty clar. La gol nu spun pentru că nu pot să-mi dau seama. Pare a fi offside.

Eu ştiu ce se întâmplă, dar nu am cum să dovedesc. Ştiu cine este Dima, ştiu în ce cerc se învârte, ştiu relaţia lui cu Bodescu. Să fiţi convinşi că dacă era în careul nostru, era penalty. L-a chemat pe arbitru, l-a intimidat. Este un arbitru care nu arbitrează ceea ce vede, ci ceea ce trebuie pentru unii şi alţii.

Sunt lucruri pe care nu le pot dovedi. Am nişte informaţii în sensul ăsta. A fost o chestiune oarecum la limită, dar eu zic că în nouă din zece cazuri era penalty. Acest joc de-a şoarecele şi pisica, atunci când unui arbitru de centru i se spune în ureche de la VAR chestia asta, normal că este influenţat. Nu are curajul să-ţi asume responsabilitatea.

Sunt convins că decizia a fost una subiectivă. Noi trebuie să ne vedem de joc. Mă tem puţin, dar sunt şi optimist că, până la urmă, vom reuşi să şi câştigăm. Echipa a arătat bine. Iaşiul este o echipă grea, dar am fost peste ei şi meritam să câştigăm, după ansamblul jocului”, a spus Adrian Mititelu.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28