Eugen Trică, apel către Peluza Sud 97 înainte de FCU-Dinamo. „Avem mare nevoie de suporteri!"

Eugen Trică și Pepe Bauza își doresc toate cele trei puncte din partida cu Dinamo.

pepe trică

FCU se află înaintea unui meci decisiv în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Partida FCU-Dinamo se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 17:30, pe arena „Ion Oblemenco" din Bănie.

Eugen Trică și Juan Bauza au suținut o conferință de presă și au vorbit despre acest meci.

Este un meci aproape decisiv pentru noi. Întâlnim cu adversar cu un moral bun, mai ales că Dinamo a și câștigat ultimul meci din campionat. Dinamo este o echipă de mare tradiție, dar sperăm și ne dorim din tot sufletul să câștigăm acest meci.

Pe această cale fac un apel la suporterii noștri, iar eu sper că Peluza o să vină în număr cât mai mare la stadion. Avem nevoie de suporterii noștri foarte mult. Împreună cu ei noi am revenit din Liga 4 în Liga 1. Îmi doresc și un arbitraj corect, iar dacă arbitrii vor greși pe teren, totuși sper că greșelile lor vor fi corectate de la VAR. Dar mai întâi cei de pe teren trebuie să ia primii deciziile. A revenit și Bauza, iar eu sper că el ne va ajuta. Nu contează cu ce o să înscrie. Poate să înscrie cu ce dorește el. Însă, important este să înscrie dacă o să aibă ocazia", au fost câteva dintre declarațiile lui Trică.

La rândul său, Bauza a declarat: „Am revenit în această săptămână la antrenamente și mă simt foarte bine. Sunt pregătit! Îmi doresc să câștigăm acest meci iar eu sper ca echipa noastră să rămână în prima ligă. Nu mă gândesc la niciun transfer. Nu am discutat cu nimeni din nicio țară. Tot ce este important pentru mine acum este meciul cu Dinamo"

 

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28