Grupele lui FCU de juniori vor juca din acest sezon meciurile de pe teren propriu în baza Football Park

Grupele de juniori ale lui FCU vor juca meciurile de pe teren propriu în baza Football Park.

baza 2

Conducerea Științei a anunțat pe pagina oficială de facebook că grupele de copii și juniori ale lui FCU vor disputa din acest sezon meciurile de pe teren propriu în propria bază Football Park. Totodată, șefii Științei au anunțat că baza are o valoare estimată de cca. 14 milioane de euro.

"Baza de pregătire FCU Football Park - "Tărâmul Leilor" conține 6 terenuri dintre care 5 finalizate, 2 pavilioane în care se regăsesc toate cele necesare pentru funcționarea unui club de fotbal profesionist.
În prezent, baza găzduiește antrenamentele echipei de seniori și în mare parte meciurile echipei FCU 1948 Primăvara, iar din acest an va găzdui și meciurile de acasă ale tuturor grupelor de juniori.
Obiectivul ocupă o suprafață de cca. 8 ha de teren, dintre care pe 1,5 ha se are în vedere construirea unui hotel/cantonament, dar și o locație ce va deservi ca fan-meeting.
 
Pentru acest obiectiv s-a pus mult suflet, multă pasiune. Totul din dragoste pentru Știința și tot ceea ce înseamnă Universitatea Craiova.
Este cea mai mare investiție privată din fotbalul profesionist doljean din toate timpurile și probabil printre cele mai mari din țară.
În acest moment, baza are o valoare estimată de cca. 14 milioane de euro.
Totul din dragoste și pasiune pentru Știința", se arată în comunicat.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28