Trică a revenit pe teren. Spectacol între ultrașii din PS.97 și staff-ul lui FCU!

Ultrașii din PS.97 i-au provocat la un meci de fotbal pe "bătranii" din staff-ul Științei.

meci staff fcu ps97 191130

FC Universitatea Craiova a terminat en-fanfare turul campionatului Ligii a treia, seria a patra. După ce vineri Știința a zdrobit Sebiș, scor 5-0, FCU a intrat în pauza de iarnă cu 41 de puncte, având 13 puncte peste Lipova si Chișineu Criș.

Dar, a doua zi, Trică și băieții lui din staff au avut din nou treaba. De acesta data, membrii staff-ului tehnic al Științei și ultrașii din PS 97 au disputat un meci demonstrativ, care a adus în sala peste 100 de spectatori. Din staff-ul lui FCU s-au făcut remarcați Trică și Săceanu, semn că încă nu au uitat fotbalul, deși s-au retras din activitate de câțiva ani.

postasu saceanu

Momentul de senzație al meciului s-a produs în momentul în care fiul lui Ovidiu Mihăilescu, cunoscut în rândul suporterilor sub porecla de "Poștașul", a intrat pe gazon si a dat cu un fular chiar în fiul lui Claudiu Niculescu. Alex Niculescu este membru al Peluzei Sud 97 și un înfocat fan al lui FCU. Astfel, a fost repetat gestul din urma cu 15 ani, de această dată între copiii protagonistilor de atunci. "Poștașul" a intrat la vremea aia pe gazonul stadionului Ion Oblememco și l-a lovit cu un fular pe atacantul lui Dinamo, Claudiu Niculescu, cel care trădase Știința pentru gruparea din Ștefan cel Mare.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape