EXCLUSIV. Firțulescu: "Cei mai frumoși ani i-am petrecut la FC Universitatea Craiova!"

Dragoș Firțulescu a spus că indiferent de situatie rămâne pe viață suporterul lui FCU.

Firtulescu 03 

În ultima zi din an, Dragoș Firțulescu, fostul fotbalist al Științei, actualmente legitimat la echipa Chennaiyin FC, a trimis un gând bun pentru suporterii lui FCU și a spus că indiferent de situație, că va mai juca sau nu pentru formația patronată de Adrian Mititelu, va rămâne pentru totdeauna suporterul alb-albaștrilor din Bănie.

Prin intermediul Ediție.ro, Firțulescu a declarat: "Da urmăresc doar FCU în România, rar mai citesc ziarele de sport, iar la meciuri din prima ligă nu mă mai uit de câțiva ani. E normal să fiu interesat de această echipă, pentru că cei mai frumoși ani din viață acolo i-am petrecut, acolo am învățat fotbal și acolo am trăit momentele frumoase ale carierei mele adolescente și mă refer între 10 ani și 22 de ani.

Ciuca Saceanu Firtulescu Stoica Dananae3

De când a fost adus Eugen, mi-am dat seama că echipa e pe un drum bun și are șanse mari să promoveze! Îl cunosc foarte bine, mi-a fost ca un frate mai mare, a fost cel care m-a ajutat mult în fotbal și cel care m-a impus în primul 11 la Craiova, apoi l-am avut și ca antrenor iar metodele lui cu siguranță dau roade atunci când echipa are liniștite. Apreciază jucătorii care au o atitudine fantastică și asta se vede în rezultatele echipei din anul acesta.

Mă bucur și apreciez Peluza Sud 97, cu ani în urmă obișnuiam să stau acolo la meciurile Craiovei, atunci când nu eram copil de mingi.  Îl Cunosc pe Andrei (Gogoașă) de mult timp și chiar am fost foarte buni prieteni, țin minte că ne ajutam să ne încărcam cartele telefonice când nu avea unul din noi bani, cum am mai zis, am trăit clipele adolescenței acolo și de unde pleci contează enorm în viață.

Mă bucur și pentru patron că și-a revenit și sper sa fie fericit alături de echipa! Peluza Sud 97 nu a fost doar în Oltenia sau în România, oamenii aia au trimis mesaje clare (Justice for Craiova ) în toată lumea, la campionate mondiale și așa mai departe, tot respectul meu pentru ei.

Eu sunt departe de Craiova dar mereu urmăresc ce fac Leii din Bănie! De jucat la echipă? Nu se știe nimic în viața, dar cu siguranță la meciurile echipei voi fi așa cum am fost în copilărie, până să îmbrac tricoul alb albastru!"

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Clasament Superliga

Loc Echipă Pct
10. Petrolul Ploieşti 35
11. Oțelul Galați 34
12. Poli Iași 33
13. FC Universitatea 31
14. Dinamo București 29
15. FC Voluntari 28