Marian Stoenac: „Concurența pentru un post de titular este acerbă, dar este benefică pentru noi!"

Marian Stoenac este decis să își recâștige locul de titular la Stiința sub mandatul lui Ovidiu Stângă.

Marian Stoenac

Marian Stoenac a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai Științei în Liga 3, dar și unul dintre principalii marcatori, 10 goluri, pentru FC Universitatea Craiova. Însă mijlocașul alb-albaștrilor a avut niște probleme grave la inghinali, cele care l-au făcut să fie indisponibil o lungă perioadă de timp, iar ulterior nu a mai reușit să se impună în primul 11, în prima parte a sezonului de Liga 2.

Într-un interviu acordat pentru Liga 2 ProSport, Marian Stoenac, 27 de ani, a vorbit despre noul antrenor al Științei, dar și despre planurile sale de viitor.Am suferit când m-am accidentat, știam că voi sta destul de mult în afara jocului, urma să pierd multe meciuri, iar asta nu convine nimănui. Îmi doream să joc. Refacerea a fost puțin mai grea, dar acum sunt apt sută la sută și vreau să dau totul pentru a-mi recâștiga locul de titular. Tot ce pot să spun e că venirea domnului Ovidiu Stângă era providențială. E puțin diferit, e altceva, lui Mister îi place să avem mingea cât mai mult, iar nouă ne place asta, pentru că suntem jucători valoroși și ne este ușor să o facem. Pe lângă toate astea, a venit lângă noi și Alex Bourceanu, care este un profesionist desăvârșit, un super-caracter, care mereu încearcă să ne ajute și vine cu multe lucruri pozitive. Cu siguranță vom pune totul la punct.

210114 antrenament 11 stanga stoenac

Concurenta pentru un post de titular este una acerbă, dar este, totodată, una benefica pentru fiecare dintre noi. Acest lucru ne ambiționează și mai mult să tragem cât mai tare. Cu siguranță ne vom pregăti cât mai bine, iar cine va merita mai mult va intra din primul minut. Important e să ne facem treaba cât mai bine.

Lupta la promovare este destul de complicată, sunt câteva echipe cu șanse reale. Din fericire, noi ne numărăm printre ele. Avem un avantaj față de urmăritoare, dar asta nu ne asigură sub nicio formă promovarea. Va trebui să rămânem cu picioarele pe pământ și să muncim și mai mult, pentru a ne atinge obiectivul, acela fiind de a duce Universitatea în prima ligă", a spus Stoenac.

FC Universitatea Craiova

Magazinul Oficial FCU

Următoarele etape

Luni, 24 Ianuarie 2022
Farul Constanţa vs FC Universitatea
00:00 | Constanța