Fosta preşedintă a AMR ameninţă cu arma actuala conducere şi pe colaboratorii acesteia!

Fosta preşedintă a Asociaţiei Macedonenilor din România, Constantina Dumitrescu, ameninţă cu arma, pe Facebook, actuala conducere a AMR, pe membrii şi colaboratorii acesteia!

cd

Această AMENINŢARE nu poate fi considerată o glumă, de vreme ce Constantina Dumitrescu este cercetată penal, încă din data de 23.02.2018 (dosar nesoluţionat, până acum!) de Parchetul de pe lângă Judecătoria Băileşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 342 alin. 6 din Codul Penal.

cd2

Mesajul ataşat fotografiei în care ameninţă cu arma este: „M-am antrenat! Sunt pregătită să-mi îndeplinesc misiunea pămînteană!”...

Constantina Dumitrescu a fost exclusă din Asociaţia Macedonenilor din România prin Decizia nr. 3098/08.05.2018, cu respectarea dispoziţiilor art. 22, coroborat cu art. 25 din O.G. nr. 26/2000.

În Hotărârea pronunţată de Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, în data de 26.11.2018 (Dosar nr. 11124/300/2018), rămasă definitivă, în sarcina sa s-a mai reţinut că... „din mesajele postate de reclamantă (Constantina Dumitrescu) pe reţeaua de socializare (f. 134-142), precum şi din înregistrarea video (f. 65), rezultă că reclamanta a utilizat un limbaj şi un comportament defăimător atât la adresa asociaţiei, cât şi la adresa membrilor săi, aducând atingere imaginii asociaţiei pârâte”.

cd4

Acest articol se vrea a fi un îndemn la vigilenţă a autorităţilor, care ar trebui să se autosesizeze în cazul unor astfel de derapaje, cum este cel prezentat aici, în care o persoană – Constantina Dumitrescu, îşi permite să ameninţe public, cu o armă, prin intermediul reţelei de socializare Facebook, conducerea unei asociaţii cu reprezentare parlamentară, pe membrii şi colaboratorii acesteia!...