Ludovic Orban are susţinere de la Dolj pentru un nou mandat de preşedinte al PNL

PNL Dolj îl susține pe Ludovic Orban pentru un nou mandat de președinte al Partidului Național Liberal.

stbucur

Ştefan-Bucur Stoica, preşedinte PNL Dolj: „Biroul Politic Județean al Partidului Național Liberal - Filiala Dolj, în conformitate cu atribuțiile sale privind organizarea și conducerea activității organizațiilor locale și județene, a luat decizia de a susține candidatura domnului Ludovic Orban pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Național Liberal.

În cadrul forului statutar a fost adoptată, cu unanimitate de voturi, rezoluția de susținere a domnului Ludovic Orban ca președinte al Partidului Național Liberal.

Partidul Național Liberal are nevoie, în continuare, de un lider puternic, un lider care unește partidul și care este capabil să-i consolideze poziția de  principală forță de dreapta pe scena politică românească. 

Considerăm că Ludovic Orban merită să rămână președintele PNL deoarece, într-o perioadă extrem de complicată din punct de vedere socio-economic, a reușit să mențină în echilibru un partid, o guvernare și o țară.

Partidul Național Liberal are în față cel puțin patru ani de guvernare pe care trebuie să îi onoreze cu responsabilitate și prin asumarea unor decizii curajoase, iar PNL are nevoie de un lider care construiește și planifică nu doar viitorul Partidului Național Liberal, ci al întregii Românii”.

 

Ultimele știri