PMP Dolj: Deschiderea negocierilor PMP cu PNL este firească

Anișoara Stănculescu, președinte PMP Dolj, a precizat, într-un comunicat de presă, că este de acord cu începerea negocierilor cu PNL în vederea construcției unui proiect politic comun.

anisoara pmp dolj

PMP Dolj consideră că deschiderea negocierilor PMP cu PNL este firească pentru consolidarea polului de centru-dreapta în România, liberal și popular.

„Noi am pledat încă înainte de alegerile parlamentare din 2020 pentru compunerea unui Pol de dreapta în România. E bine ca forțele liberale, populare și conservatoare să fie într-o singură formulă politică, puternică. Nu există incompatibilități doctrinare între PMP și PNL, ambele fiind de altfel, membre ale Partidului Popular European“, a precizat Anișoara Stănculescu, liderul PMP Dolj.

Stănculescu a mai menționat că PMP aduce o zestre importantă în proiectul politic cu PNL. Peste 2.500 de consilieri locali și județeni, primari, viceprimari, vicepreședinți de Consilii Județene, doi europarlamentari, o rețea extinsă de organizații locale, o infrastructură logistică semnificativă.

„Noi, PMP, avem oameni foarte valoroşi atât la nivel național cât și la nivel local. E păcat ca acești oameni și proiectele lor să se irosească ori să stagneze. De aceea participarea la un proiect politic comun cu PNL ar pune în valoare acest potențial al nostru în favoarea țării și a comunităților locale“, a mai spus liderul PMP Dolj.

Negocierile PMP cu PNL vor avea loc în perioada imediat următoare și vor decide formula prin care cele două formațiuni vor lucra împreună.