Claudiu Manda, reales președinte PSD Dolj

Claudiu Manda a fost reales în funcția de președinte al PSD Dolj cu unanimitate de voturi, joi, acesta menționând că este o performanță să fie reales pentru un al treilea mandat, ținând cont de faptul că preşedinţii ceilalți au stat în funcție maximum cinci ani. 

În sală au fost prezenți 618 din cei 639 de delegați ai PSD Dolj, Claudiu Manda fiind singurul candidat la funcția de președinte al PSD Dolj.

După ce a fost reconfirmat în funcție, Manda a primit de la Cosmin Vasile, secretar PSD înainte de alegerile de joi, prim-vicepreședinte după alegeri, un tricou inscripționat cu mesajele „You are our hero“ și „C. Manda 2024“ și o banderolă de coordonator de echipă, totul după ce Olguța Vasilescu a făcut trimitere la fotbal și prezentându-l ca fiind un jucător căruia „îi place să joace pe tot terenul. Îi place să atace, îi place apere, îi place să fie portar şi când se plictiseşte vrea să fie şi antrenor”.

Și fiul lui Claudiu Manda a intrat în direct cu tatăl său pentru a-l felicita și pentru a le ura succes lui și partidului pe care îl conduce.

Claudiu Manda a spus că alegerea lui în funcție pentru un al treilea mandat reprezintă o reală perforamanță întrucât ceilalți președinți au reușit să stea la conducerea PSD Dolj maximum cinci ani.

„Este o reală performanță pentru mine. Vechii preşedinţi au reușit să stea maximum cinci ani. Nu sunt coordonatorul fiecăruia din echipă. Toată lumea are loc în echipă. Faptul că am fost reales pentru un al treilea mandat, da, este o performanță pentru mine“, a precizat Claudiu Manda.

Acesta a mai precizat că așteaptă ca primarii care au plecat din partid să revină acasă, dându-l exemplu pe edilul comunei Urzicuța.

De altfel, pe parcursului derulării conferinței de alegeri, pe ecran au fost prezentanți cei 78 de edili PSD, cu reușita de la alegerile din 2020, ultimul cartonaș care a rulat pe ecran oferind celor prezenți...un calcul matematic: „78+8+3” și mesajul „în curând”. Formula a fost completată cu edilul din Urzicuța, rezultând astfel „78+12”. Cei 12 primari sunt de altă culoare politică și vor veni „în curând” la PSD.

La conferința de alegeri au fost prezenți Marcel Ciolacu, președinte PSD, Petre Daea, ministrul Agriculturii, parlamentarii PSD de Dolj, fostul secretar al PSD Dolj, actualul prim-vicepreședinte, Cosmin Vasile, președintele PSD Craiova, Olguța Vasilescu, Antonie Solomon, vicepreședinte CJ Dolj, prefectul județului Dolj, Dan Diaconu, președinți PSD din județele Olteniei și peste 600 de delagați PSD din județul Dolj.