Ludovic Orban: "PNL va câștiga alegerile parlamentare indiferent când vor avea loc"

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Iași, că PNL va câștiga alegerile parlamentare indiferent când vor fi organizate și că actualul Parlament „nu mai are nicio legătură cu opțiunile politice ale românilor de astăzi”.

Ludovic Orban WKM

Întrebat de jurnaliști, la Iași, unde a participat la manifestările dedicate Unirii Principatelor, dacă alegerile anticipate ar avantaja PNL, premierul Ludovic Orban a spus liberalii vor câștiga alegerile indiferent când vor fi organizate.

Aici nu e vorba de avantaje pentru PNL. PNL va câștiga alegerile parlamentare indiferent când vor avea loc. Problema este că Parlanentul actual nu mai are nicio legătură cu opțiunile poltice ale românilor de astăzi. El este rezultatul unor alegeri din decembrie 2016, care au dat o componenţă care este în totală contradicţie cu ceea ce vor românii astăzi. Se poate spune că acest Parlament ține prizonieră întreaga societate româneasca și el nu poate fi suportul unui program de guvernare care să ducă la dezvoltarea României. De aceea ne dorim alegeri anticipate pentru a avea cu adevărat un guvern care să aibă un sprijin solid, omogen și puternic în Parlament pentru realizarea reformelor de care are nevoie România”, a spus Ludovic Orban.

Întrebat, de asemenea, de jurnaliști, când vor fi organizate alegerile anticipate, șeful Guvernului a răspuns: ”Când va fi posibil".

X

Right Click

No right click