Alexandru Gîdăr, candidatul PNL la preşedinţia CJ Dolj: „PSD a pierdut deja!”

Alexandru Gîdăr, candidatul PNL la preşedinţia CJ Dolj: „PSD a pierdut deja!”

Prof. Alexandru Gîdăr, candidatul PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj, este încrezător în victoria liberalilor, la aceste alegeri locale şi îi îndeamnă pe cetăţeni să meargă la vot:

gidar

Vă îndemn să mergeţi la vot, duminică! Aceasta este calea democratică de a scoate judeţul Dolj din starea de subdezvoltare, în care se află de 30 de ani. Să renunţăm la idei precum „votul nu contează”, „toţi sunt la fel”, „noi nu putem schimba nimic”, să ne implicăm mai mult şi, dacă nu ne convin cei care ne conduc, să îi tragem la răspundere, să nu ne fie teamă că îi deranjăm!

În data de 27 septembrie, vă chem să întoarceţi votul împotriva partidului care a condamnat Doljul la sărăcie. Celor ce se tem, încă, le spun doar atât: aveţi încredere, PSD a pierdut deja! Partidul care a fost la putere, în Dolj, timp de 30 de ani, a fost învins în Craiova, în două rânduri de alegeri consecutive: în 2019, la europarlamentare şi la alegerile prezidenţiale. Mai mult, în alegerile din 2019, preşedintele Iohannis a fost votat de majoritatea doljenilor!

Doljul a câştigat, deja o bătălie, iar în 27 septembrie îşi poate schimba, definitiv, destinul.

Aveţi încredere, SE POATE!