Lia Olguța Vasilescu: „Am votat pentru cea mai bună echipă a unui partid politic”

Candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a declarat duminică, la ieșirea de la urne, că și-a acordat votul unei echipe care a făcut deja dovada performanței în administrația publică și care a înțeles să se prezinte și de această dată în fața electoratului cu proiecte realiste pentru viitorul orașului și al județului.

olguta urne locale

Am votat pentru cea mai bună echipă a unui partid politic. O echipă care a dovedit că știe să facă administrație performantă, care în acești ultimi ani a reușit să absoarbă peste un miliard de euro din fonduri europene, o echipă care este formată din profesori universitari, oameni din mediul academic, din oameni care și-au asumat proiecte realiste, care au știut să facă o campanie electorală decentă, bazată doar pe proiecte, nu pe mizerie, așa cum, din păcate, s-a întâmplat în ultimele două săptămâni. Sper să avem un număr cât mai mare de craioveni care își vor alege, astăzi, primarul, președintele consiliului județean și cele două consilii, local și județean”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, la ieșirea de la urne.

Lia Olguța Vasilescu a votat în cadrul secției de votare nr. 145, amenajată în incinta Grădiniței cu program prelungit „Petrache Poenaru“.