Mihai Firică îşi depune mandatul de consilier judeţean PNL

Mihai Firică îşi depune mandatul de consilier judeţean PNL, alegând să-şi continue activitatea ca secretar de stat la Ministerul Culturii.

M. Firica secretar

Mihai Firică: „Vă mulțumesc tuturor doljenilor care ați fost la urne! S-a votat în condiții speciale, dar totul a fost în siguranță. Sunt onorat pentru că am reprezentat PNL pe lista pentru Consiliul Județean Dolj și că mi-ați încredințat mandatul de ales județean! În ciuda unei campanii decente și eficiente, rezultatele PNL nu au fost pe măsură, în Dolj. Oltenia a rămas fieful stângii populiste, însă am încredere că, prin acțiunile liberale, nu va mai fi, multă vreme, polul sărăciei pe harta Uniunii Europene. Voi continua activitatea ca secretar de stat în cadrul Ministerului Culturii, depunându-mi mandatul de consilier județean, deoarece realizările de până acum arată că pot contribui la dezvoltarea Doljului.

Regula democrației ne impune să respectăm votul, deși au abundat situațiile în care PSD a fraudat votul. Contestațiile au fost în van. Am convingerea că, în acest mandat, toți colegii aleși în consilii vor împiedica abuzurile administrației cleptomane și își vor impune proiectele dincolo de blocajele PSD. Reclădim România prin deciziile juste adoptate de Guvernul Orban, prin programele de investiții care au demonstrat că sunt viabile și au făcut ca economia să înregistreze rezultate foarte bune chiar și în condițiile dificile ale pandemiei.

Continuăm! PNL se va impune, în Dolj, drept principala forță, la alegerile parlamentare. O demonstrează evoluția rezultatelor în creștere de la europarlamentare, până la alegerile locale. Am convingerea că, având susținerea Guvernului Orban și a viitorului guvern constituit în jurul PNL, Doljul va alege calea dreaptă, spre dezvoltare de tip liberal, prin investiții și promovarea oamenilor de valoare”.